Η νέα ελληνική μόδα: Ήρθαν τα…Feta bar!

Τι πιο ελληνικό και παραδοσιακό από ένα μαγαζί που σερβίρει το αγαπημένο συνοδευτικό των Ελλήνων, τη φέτα! Πρόσφατα εισήλθε ένα νέο concept καταστημάτων στην αγορά και κατακτά ολοένα και περισσότερους επιχειρηματίες και καταναλωτές.

Στην πώληση των δικών της βιολογικών προϊόντων γάλακτος και ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων με την εστίαση προχωρά και εταιρεία Κουρέλλας από τα Γρεβενά.

Με σλόγκαν taste and shop, ο πρώτος κρίκος στην αλυσίδα Mia

feta-feta bar δημιουργήθηκε και λειτουργεί ήδη από το τέλος Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη στην οδό Παύλου Μελά γνωρίζοντας θερμή ανταπόκριση από τους Θεσσαλονικείς. Πολύ σύντομα, όμως, και συγκεκριμένα μέσα στο χειμώνα θα ανοίξουν δύο ακόμη καταστήματα σε Αθήνα και Γλυφάδα.

Τι θα… γευτείτε στο feta-bar

Στο Feta Bar πωλούνται γαλακτοκομικά, τυριά, γάλατα, γιαούρτι, ξινόγαλα, όλα από την εταιρία Kourellas. Φέτα αιγοπρόβεια, φέτα πρόβεια, φέτα αιγοπρόβεια βαρελίσια, λευκό αγελαδινό τυρί, λευκό κατσικίσιο, λευκό light τυρί, μοσχοτύρια κλπ. «Το γάλα έρχεται καθημερινά από τα Γρεβενά. Πολλά προϊόντα μας έχουν κερδίσει βραβεία σε διεθνείς διαγωνισμούς. Πιο πρόσφατο, το Παγκόσμιο Βραβείο Γεύσης στην έκθεση τροφίμων ANUGA, για τη φέτα μας με τρούφα Γρεβενών».

Με το Mia feta η κατά 85% εξαγωγική εταιρεία βιολογικών προϊόντων γάλακτος Κουρέλλας βρήκε έναν τρόπο να διαθέσει άμεσα τα προϊόντα της στον Έλληνα καταναλωτή έξω από τα καθιερωμένα δίκτυα. Στα ράφια του Mia feta υπάρχουν όλα τα προϊόντα της Κουρέλλας από το ολόφρεσκο γάλα ημέρας που προέρχεται από τις δικές της αγελάδες, το πραγματικό γιαούρτι από τη φάρμα της biopan, τα τυριά της απευθείας από την παραγωγή της στα Γρεβενά μέχρι και το στραγγιστό γιαούρτι με διάφορα συνοδευτικά, που είναι και το highlight του μαγαζιού. Ταυτόχρονα, θα βρει κανείς παραδοσιακά προϊόντα κατά κύριο λόγο από τη Δυτική Μακεδονία αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το πρωτοποριακό, όμως, στοιχείο του Mia feta είναι ότι όλα αυτά τα προϊόντα μπορεί να τα γνωρίσει μέσω της εστίασης απολαμβάνοντας ελληνικό παραδοσιακό πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό σε δημιουργικά πιάτα με ιδιαίτερες συνταγές σε συνδυασμό με επιλεγμένα ελληνικά κρασιά.

The post Η νέα ελληνική μόδα: Ήρθαν τα…Feta bar! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα