Μητέρα:Τον δολοφόνησαν, το κουκούλωσαν, μας εξευτέλιζαν ως παιδεραστές!

Η Γερμανία έζησε το ναζισμό και τον φασισμό, έβαψε με αυτόν στο αίμα την Ευρώπη και στο τέλος έγινε η ίδια εξαιτίας του ερείπια.

Αναγκάστηκε να σοβαρευτεί για να συνεχίσει την πορεία της. Και τη σοβαρότητα τη δείχνει το κράτος,θέλοντας και μη.

«Μου ζήτησε συγγνώμη η «Κριμινάλε» και διόρισαν τα παιδιά μου σε κρατικές θέσεις. Μας βοηθούν με πολλούς τρόπους αλλά το παιδί μου δεν γυρίζει πίσω». Τα λόγια ανήκουν στην μητέρα του Έλληνα Γ.Βουλγαρίδη ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα στο κατάστημά του σε περιοχή που κυρίως έχουν καταστήματα μετανάστες στο Μόναχο.

Τα είπε πριν λίγο

στον ΣΚΑΙ

Αρχικά οι γερμανικές αρχές έπαιζαν εγκληματικά με τον πόνο της οικογένειας και τους υπέβαλαν σε κάθε είδους εξευτελισμό. Ανέκριναν τις κόρες του θύματος μήπως ο πατέρας τους τις παρενοχλούσε σεξουαλικά. Ανέκριναν σύζυγο και μητέρα για πιθανές ερωτικές δραστηριότητες του θύματος,για εμπόριο λευκής σαρκός κλπ.

Δεν μπορεί να μην είχαν υποψιαστεί ναζιστές ,ρατσιστές. Γιατί το έγκλημα έγινε πριν 7-8 χρόνια και ήταν ένα έγκλημα σε μια σειρά εγκλημάτων με θύματα Τούρκους μετανάστες. Τότε οι Τούρκοι ήταν προσφιλής στόχος και στο Βερολίνο και στο Μόναχο και σε άλλες πόλεις. Πολλές φορές τους έκαιγαν ζωντανούς με τυχαίο βραχυκύκλωμα.

Τότε δεν είχε μπει σε εφαρμογή το σατανικό σχέδιο της δήθεν οικονομικής κρίσης που εξελίσσεται σήμερα και από το οποίο η Γερμανία όχι μόνο κερδίζει δις αλλά απέκτησε και πάνω από ένα εκατομμυριο μετανάστες επιστήμονες και αρκετούς εργάτες.

Τότε ήθελαν να αποθαρρύνουν τους μετανάστες για να φύγουν από τη Γερμανία.

Σήμερα τους θέλουν. Τότε κάλυπταν με τις μυστικές τους υπηρεσίες τους ναζιστές –ρατσιστές. Σήμερα τους αποκαλύπτουν για να προστατεύσουν τους ξένους που εισρέουν και τώρα τους θέλουν. Αυτή είναι η διαφορά.

Ο Βουλγαρίδης είχε ένα πρόβλημα. Τον θεώρησαν από την εμφάνιση ως… Τούρκο, γιατί ήταν πρόσφυγας από τη Μικρά Ασία.

Η μητέρα είπε καλά λόγια τώρα για τις γερμανικές αρχές και απλώς ξέχασε ότι και τότε ήταν προφανές ποιος είχε κάνει το έγκλημα και οι γερμανικές αρχές έκαναν τα στραβά μάτια γιατί αυτή την εντολή είχαν.

Προς γνώση και προβληματισμό…

Γιάννης Ντάσκας

Keywords
Τυχαία Θέματα