Μιχελάκης: Ο Σαμαράς μιλούσε για τον κίνδυνο της ΧΑ από το 2012

Με την παραίτηση του κ. Μπαλτάκου το θέμα έχει κλείσει και δεν προκύπτουν ευθύνες για τον πρωθυπουργό τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης ο οποίος αναφέρθηκε στο βίντεο της συνομιλίας του πρώην γενικού γραμματέα Παναγιώτη Μπαλτάκου με τον Ηλία Κασιδιάρη, σε πρωινή εκπομπή.

Η Νέα Δημοκρατία είχε την πρωτοβουλία για τη δικαστική δίωξη της

Χρυσής Αυγής, επεσήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Μιχελάκης, μιλώντας στο Mega. Ανέφερε επίσης πως ο Πρωθυπουργός μιλούσε για τον κίνδυνο της ΧΑ ήδη από το 2012 χαρακτηρίζοντας αστείες τις όποιες ιστορίες για «θύλακες» εντός της ΝΔ.

«Ύστερα από κάποια γεγονότα που συνέβησαν, ειδικά μετά την τραγική δολοφονία του Παύλου Φύσσα, όλες οι υποθέσεις συγκεντρώθηκαν με πρωτοβουλία αυτής της κυβέρνησης. Η ιστορία με τη Χρυσή Αυγή πολιτικά ξεκίνησε από τη Νέα Δημοκρατία προεκλογικά, όταν κάποιοι στο πολιτικό σκηνικό δεν ήξεραν τη λέξη Χρυσή Αυγή, δεν έβγαινε από το στόμα τους η παραμικρή λέξη γιατί θεωρούσαν ότι είναι μία υπόθεση η οποία κάνει προεκλογικά -πριν από τις εκλογές του 2012- ζημιά στη ΝΔ. Οι προσπάθειες που γίνονται να πουν για τη ΝΔ και δήθεν θύλακες κλπ., είναι αστείες ιστορίες» σημείωσε.

The post Μιχελάκης: Ο Σαμαράς μιλούσε για τον κίνδυνο της ΧΑ από το 2012 appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα