Μιχάλης Αβράμης: Να πάνε να γ@μηθούν, δε θα συμπεριφέρονται έτσι σε βουλευτή!

Στα γραφεία των βουλευτών περιφέρειας, στην οδό Βουλής 4, στο Σύνταγμα, μεταφέρθηκε η συνέχεια της έντασης που προκλήθηκε στις τάξεις της Χρυσής Αυγής μετά την αποβολή Ηλιόπουλου από τον αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γιάννη Δραγασάκη.

Πρόκειται για το κτήριο της οδού Βουλής

4, πλησίον της Βουλής, στο Σύνταγμα, όπου στεγάζονται από το κράτος σε μικρά γραφεία πολλοί βουλευτές της περιφέρειας, μεταξύ αυτών η Μαρία Κανελλοπούλου και ο Βασίλης Χατζηλάμπρου από το ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ο Γιώργος Νταβρής από τους ΑΝ.ΕΛ. και ο βουλευτής Αχαΐας, Μιχάλης Αβράμης-Αρβανίτης της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο τελευταίος, από το γραφείο του στον 1ο όροφο, φέρεται πως ακουγόταν σε όλο το κτήριο αργά χθες το βράδυ, να καθυβρίζει τον Αντιπρόεδρο της Βουλής κ. Γιάννη Δραγασάκη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. «Να πάνε να γ@μηθούνε, δεν θα συμπεριφέρονται έτσι σε βουλευτή», αλάλαζε μεταξύ άλλων, μιλώντας απ’ ότι φαίνεται στο τηλέφωνο.

Από τους άλλους ορόφους δεν έλειψαν οι αντιδράσεις, όπως πληροφορούμαστε. «Κλείσε το παράθυρό σου φασίστα, δεν μπορούμε να σε ακούμε» ακούστηκε μια αντρική φωνή ενώ και μια γυναίκα από άλλο γραφείο κάλεσε τον Αρβανίτη να κάνει το ίδιο.

Ο τελευταίος έκλεισε το παράθυρο και συνέχισε την τηλεφωνική του συνομιλία με ακατάληπτες κραυγές.

Πηγή: thebest.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα