Μη χάσετε αυτό το Σάββατο τις δύο μεγάλες προσφορές μαζί με το «Παρασκήνιο»!

Μη χάσετε αυτό το Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου μαζί με την εφημερίδα «Το Παρασκήνιο», τις δύο μεγάλες μας προσφορές για να κρατήσουμε ζωντανή την ιστορική μνήμη των Ελλήνων.«Πού πήγαν τα λεφτά από το “σχέδιο Μάρσαλ”»: Ένα ακόμα σπάνιο ντοκουμέντο στη συγκλονιστική σειρά «Τετράδια Ιστορίας» για το σχέδιο Μάρσαλ στην Ελλάδα. Ένα ανάτυπο της επίσημης έκθεσης της Ειδικής Οικονομικής
Επιτροπής του Οργανισμού Κοινής Ασφαλείας που εκδόθηκε το 1952. (Πρόλογος και ανάλυση από τον Αντώνη Παπαγιαννίδη)«1917 – Η Επανάσταση»: Το 4ο DVD της μοναδικής σειράς για τον πόλεμο που άλλαξε τη μοίρα της Ευρώπης… Για πρώτη φορά, κυκλοφορεί στην Ελλάδα το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ με όλα όσα πρέπει να ξέρουμε για τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο, με αφορμή τη συμπλήρωση των 100 χρόνων από την έναρξή του. Μη χάσετε το 4ο μέρος του, που πραγματεύεται την παγκόσμια σύρραξη που διαμόρφωσε τη σύγχρονη εποχή.

Επίσης, όπως κάθε Σάββατο, το «Παρασκήνιο» δίνει το σύνθημα ΜΑΡΣ με ειδικές σελίδες για τα περήφανα στελέχη – γυναίκες και άνδρες – των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας. Για τους εν ενεργεία και τους αποστράτους. Με όλα τα θέματα και τα προβλήματα που τους απασχολούν. Με ειδήσεις, άρθρα και απόψεις.

Για όλα αυτά και όχι μόνο, μη χάσετε το «Παρασκήνιο» του Σαββάτου!

Παρασκήνιο: Η αλήθεια πίσω από τα γεγονότα…

The post Μη χάσετε αυτό το Σάββατο τις δύο μεγάλες προσφορές μαζί με το «Παρασκήνιο»! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα