Μεταξύ Αρετής και Βίκυς δεν υπάρχει και μεγάλη διαφορά…

Είχαμε γράψει στο παρελθόν ότι τα παιδιά του Ακη Τσοχατζόπουλου πνέουν μένεα κατά της Βίκυς Σταμάτη-Τσοχατζοπούλου και θεωρούν ότι εκείνοι παρέσυρε τον πατέρα τους σε χειρισμούς κάθε άλλο παρά σώφρονες.
Η κακή σχέση επιβεβαιώθηκε με την πρώτη μέρα που φάνηκε στο δικαστήριο η Αρετή Τσοχατζοπούλου. Αντάλλαξε μόνο ένα παγερό βλέμμα με τη Βίκυ και μια τυπική καλημέρα με τον πατέρα της.
Ο συνήγορός της Μιχάλης Δημητρακόπουλος έκανε μια ουδέτερη σχεδόν δήλωση ότι

« η Αρετή στηρίζει τον πατέρα της και στηρίζεται από εκείνη».Λέξη για τη Βίκυ.
Έχουμε γράψει πολλά για τη Βίκυ Σταμάτη αλλά στο θέμα αυτό όχι δεν θα κάνουμε τη χάρη στην Αρετή επειδή είναι η κόρη.Και ο Αλέξανδρος είναι γυιός του Άκη αλλά δεν έμπλεξε πουθενά ακριβώς γιατί είχε άλλη στάση ζωής.
Ο Άκης ήταν ίδιος Άκης και μάλιστα πιο σκληρός και πιο πολύ λάτρης της καλής ζωής και του χρήματος και ΠΡΙΝ γνωρίσει τη Βίκυ.
Γιαυτό άλλωστε είναι κατηγορούμενη η μητέρα της και πρώτη του σύζυγος Γκούντρουν Μολντεχάουερ.
Η διαφορά είναι ότι ο Άκης με τη Βίκυ «το ‘ριξε έξω» και άρχισε να μην μετράει συμβουλές και γνώμες και να μην κρύβεται,όπως κρυβόταν.
Ε σ ‘αυτό έχει και η Βίκυ τις ευθύνες της και γιαυτό και πληρώνουν τώρα αλλά άλλο αυτό και άλλο αυτό που προσπαθούν να περάσουν ότι δηλαδή ο Άκης πριν «ήταν άλλος»…

Keywords
Τυχαία Θέματα