Μετάνιωσε ο Κίσλινγκ για το γκολ- φάντασμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο επίκεντρο βρίσκεται από χθές ο επιθετικός της Λεβερκούζεν, Στέφαν Κίσλινγκ για το γκολ -φάντασμα που πέτυχε στον εκτός έδρας αγώνα με τη Χοφενχάιμ.

Αρκετές ώρες μετά την λήξη του αγώνα και έχοντας δει το ριπλέι στην τηλεόραση, με ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ζήτησε συγγνώμη από τους φιλάθλους, υπογραμμίζοντας πως δεν θέλει σε καμία περίπτωση να κερδίζει τους αγώνες με τέτοιο τρόπο.

Στο μήνυμά του

ο Γερμανός επιθετικός αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι και οπαδοί,
Μπορώ να καταλάβω στο 100% τις αντιδράσεις αρκετών από εσάς, άλλωστε κι εγώ έχω αναστατωθεί.Βλέποντας το ριπλέι στην τηλεόραση, το είδα κι εγώ καθαρά: δεν ήταν ένα κανονικό γκολ.Κατά τη διάρκεια του αγώνα δεν είδα μετά την κεφαλιά που έκανα, αν η μπάλα μπήκε ή όχι κανονικά στα δίχτυα.Με κάποιο τρόπο η μπάλα βρέθηκε στο τέρμα.Αυτό είπα και στον διαιτητή.Ζητώ συγγνώμη από όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου για την εξέλιξη του αγώνα. Το να κερδίζεις με αυτό τον τρόπο δεν είναι σωστό. Η δικαιοσύνη είναι σημαντική τόσο για το άθλημα, όσο για τον σύλλογο και για μένα προσωπικά».

The post Μετάνιωσε ο Κίσλινγκ για το γκολ- φάντασμα (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα