Μέρα των γηπεδούχων το Σάββατο – Δείτε τι έγινε στην Σούπερ Λιγκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Φτωχό από πλευράς θεάματος ήταν το Σαββατιάτικο πρόγραμμα της Σούπερ Λιγκ για την 21η αγωνιστική.

Σε τρεις αγώνες σημειώθηκαν μόλις δύο τέρματα ενώ οι γηπεδούχοι είχαν την τιμητική τους με 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Όσο για τους φιλοξενούμενος το γεγονός πως δεν πέτυχαν ούτε ένα τέρμα κάτι δείχνει.

ΑΕΛ καλλονής – Απόλλων Σμύρνης 0-0

Η ΑΕΛ Καλλονής υποδέχθηκε τον Απόλλων Σμύρνης αλλά δεν κατάφερε να νικήσει. Για την ακρίβεια οι γηπεδούχοι είναι ευχαριστημένοι που κράτησαν το μηδέν στην άμυνα αφού για περίπου

75’ λεπτά έπαιζαν με 10 παίκτες αφού στο 13’ αποβλήθηκε ο Δεληζήσης.

Ο προπονητής της ΑΕΛ κ. Ματζουράκης μετά το τέλος του ματς δήλωσε πως η ομάδα του παρασύρθηκε από τον τρόπο παιχνιδιού του Απόλλων και μοιραία έμεινε στο 0-0.

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Στο Περιστέρι ο Ατρόμητος υποδέχθηκε τον ΠΑΣ Γιάννινα και κατάφερε να πάρει σπουδαίο τρίποντο χάρη σε τέρμα που σημείωσε στο 33’ ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Ο Έλληνας φορ σκοράρει και χαρίζει βαθμούς στην ομάδα του ενώ ήδη έχει φτάσει τα 9 γκολ στη Super League.

Ο Γιώργος Παράσχος μετά το τέλος της αναμέτρησης σημείωσε πως ήταν μια δύσκολή νίκη και συνεχάρη τους ποδοσφαιριστές του για την εμφάνιση.

Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 1-0

Στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Σαββάτου ο Παναθηναϊκός υποδέχθηκε στη «Απόστολος Νικολαΐδης» και χωρίς να πιάσει καλή απόδοση υπέταξε τον Πλατανιά.

Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημείωσε ο Μεχντί Αμπέντ στο 40’ ενώ ο Στέφανος Καπίνο έκανε ορισμένες σωτήριες επεμβάσεις κρατώντας τη νίκη για την ομάδα του.

Μετά το τέλος του αγώνα οι «πράσινοι» έχουν «μαζέψει στο σακούλι» τους 39 βαθμούς.

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως «κρατάμε τους τρεις βαθμούς» και διευκρίνισε πως η ομάδα μπορούσε να σκοράρει άλλο ένα τέρμα για να καταλήξει «Είναι μια προσπάθεια που αρχίσαμε όλοι μαζί και συνεχίζουμε όλοι μαζί».

Από την άλλη ο σκόρερ του «τριφυλλιού» Μεχντί Αμπέντ δήλωσε πως η ομάδα από αυτή την αναμέτρηση κρατά μόνο το τρίποντο και σημείωσε: «Είμαι χαρούμενος που πάω καλά, ειδικά στο γήπεδο αυτό, που είναι οι φίλαθλοι πάντα κοντά μας. Θέλω να τους ευχαριστήσω για αυτό, όπως και τους συμπαίκτες μου, που με βοηθούν πάντα».

Τα αποτελέσματα:

ΑΕΛ Καλλονής – Απόλλων Σμύρνης 0-0

Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Παναθηναϊκός – Πλατανιάς 1-0

Οι αγώνες της Κυριακής:

Λεβαδειακός – Άρης (15:00, NS2)

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ (17:15, NS7)

ΠΑΟΚ – Βέροια (17:15, NS2)

Πανθρακικός – Πανιώνιος (17:15, NS4)

Σκόντα ΞάνθηΟλυμπιακός (19:30, NS1)

The post Μέρα των γηπεδούχων το Σάββατο – Δείτε τι έγινε στην Σούπερ Λιγκ (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα