Μειώθηκε η ποινή του Μπέγκιτς – Χωρίς κόσμο με Σιένα ο Ολυμπιακός!

Η έφεση που κατέθεσε ο Ολυμπιακός για την ποινή της Ευρωλίγκα που αφορά στο επεισόδιο που είχαν οι Γιώργος Πρίντεζης και Μίρζα Μπεγκιτς με τον Ποπς Μενσά Μπονσού.

Η ποινή του Μπέγκιτς μειώθηκε από 4 σε 3 αγωνιστικές και το πρόστιμο 15.000 σε 10.000 αλλά κατά τα άλλα δεν σημειώθηκε κάποια αλλαγή.

Έτσι ο Ολυμπιακός δεν θα έχει οριστικά κόσμο στο παιχνίδι με τη Σιένα.

Η

απόφαση της Ευρωλίγκα έχει ως εξής:

«Η έφεση για τις ποινές μετά τον διαπληκτισμό στον αγώνα του Ολυμπιακού με τη Γαλατασαράι στις 28 Νοεμβρίου, συν το αίτημα αναστολής εκτέλεσης μίας εκ των τιμωριών, εξετάστηκαν από τα αρμόδια όργανα της Ευρωλίγκα.

Οι αρχικές ποινές που είχαν επιβληθεί από τον ανεξάρτητο δικαστή για τον Ολυμπιακό διατηρήθηκαν με μικρές τροποποιήσεις.

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ευρωλίγκα μείωσε την ποινή του Μίρζα Μπέγκιτς από τέσσερις αγωνιστικές σε τρεις και το πρόστιμό του από 15.000 σε 10.001 ευρώ.

Η ίδια επιτροπή αποφάσισε να διατηρήσει την ποινή κεκλεισμένων των θυρών, συνεπώς ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Σιένα την Πέμπτη χωρίς φιλάθλους στο ΣΕΦ.

Παράλληλα διαγράφηκε ένα από τα πρόστιμα που είχαν επιβληθεί στον Ολυμπιακό, ύψους 15.000 ευρώ. Επίσης, η ποινή τριών αγωνιστικών και το πρόστιμο στον Γιώργο Πρίντεζη διατηρήθηκαν.

Στο μεταξύ, το αίτημα της Γαλατασαράι να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα η εκτέλεση της ποινής που αφορά τον Ποπς Μενσά Μπονσού, μέχρι να εξεταστεί η έφεση, απορρίφθηκε από την επιτροπή εφέσεων, η οποία πάντως συνεχίζει να εξετάζει την έφεσή του».

The post Μειώθηκε η ποινή του Μπέγκιτς – Χωρίς κόσμο με Σιένα ο Ολυμπιακός! appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα