Μείωση κερδών 10% για τα Υπεραστικά ΚΤΕΛ!

Μείωση στους τζίρους και χασούρα 10% κατέγραψε η Πανελληνία Ομοσπονδία Αυτοκινητιστών Υπεραστικών Συγκοινωνιών, από τον Μάιο του 2013 μέχρι και τις 25 Αυγούστου, σε σχέση με το περσινό αντίστοιχο διάστημα.

Μπορεί οι περισσότεροι να επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, για οικονομικούς λόγους, ωστόσο φέτος ταξίδεψαν λιγότεροι επιβάτες, σύμφωνα με όσα δήλωσε προς toxrima.gr,ο πρόεδρος της Π.Ο.Α.Σ.Υ., Σοφοκλής

Φάτσιος.

«Η μείωση στους τζίρους οφείλεται στο γεγονός πως φέτος πήγαν λιγότεροι Έλληνες διακοπές. Σε σχέση με πέρυσι βέβαια αυξήθηκαν οι ξένοι επιβάτες, όμως δεν επήλθε ισορροπία στους αριθμούς.»

Αυξημένη κίνηση καταγράφηκε σε δρομολόγια εντός των νομών με προορισμό παραθαλάσσιες περιοχές, ενώ φέτος ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση προς το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Βόλου, λόγω της μεγάλης τουριστικής κίνησης στις Βόρειες Σποράδες.

Ιδιαίτερη κινητικότητα μέσα στο καλοκαίρι κατέγραψε η Βόρεια Ελλάδα, η οποία βρίσκεται πρώτη στη λίστα των μετακινήσεων, επιλέγοντας περιοχές όπως η Πάτρα και ο Βόλος.

Διαβάστε περισσότερα: toxrima.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα