Μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς για την ταινία “Οζ: Μέγας και Παντοδύναμος”

Η ταινία “Οζ: Μέγας και Παντοδύναμος” σημείωσε τη μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς, αφού το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αμερική οι πωλήσεις των εισιτηρίων ξεπέρασαν τα 80 εκατομμύρια δολάρια. Τις ημέρες Παρασκευή έως Κυριακή η ταινία ήταν με διαφορά η πρώτη σε εισπράξεις ταινία στα αμερικανικά box-office. Στην υπόθεση του έργου, ο ηθοποιός Τζέιμς Φράνκο υποδύεται έναν ερασιτέχνη μάγο ο οποίος βρίσκει αναπάντεχα τον εαυτό του σε ένα μαγεμένο μέρος, όπου καλείται να κατατροπώσει μια κακιά μάγισσα.

Ο σκηνοθέτης

της τριλογίας “Spaiderman”, Σαμ Ράιμι και ο παραγωγός του “Alice in wonderland”, Τζο Ροθ, επανέρχονται με μία τρισδιάστατη ταινία φαντασίας που βασίζεται στο κλασσικό μυθιστόρημα του Λ. Φρανκ Μπάουμ, “The wonderful wizard of Oz”.

Πρωταγωνιστές της ταινίας είναι οι: Μίλα Κούνις, Τζέιμς Φράνκο, Μισέλ Γουίλιαμς, Ρέιτζελ Βάις, Άμπιγκεϊλ Σπένσερ και Ζακ Μπραφ.

Υπόθεση: Ένας πονηρός ερασιτέχνης μάγος καταλήγει κατά τύχη στη γεμάτη εκπλήξεις Χώρα του Οζ, όπου χαίρει σπουδαίας υποδοχής, αφού όλοι νομίζουν ότι είναι ο μεγάλος μάγος που όλοι περίμεναν. Τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για εκείνον, όταν έρχεται αντιμέτωπος με τρεις καχύποπτες μάγισσες που έχουν καταλάβει την απάτη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα