Μεγάλος ΠΑΟΚ, λίγος ΠΑΟ – Όλα τα γκολ της ημέρας στη Super League (ΒΙΝΤΕΟ)

ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ: 1-2
Με νερό από τα Πηγάδια μέθυσε ο ΠΑΟΚ. Παρόλο που έχανε μέχρι το 87’, ο δικέφαλος του Βορρά δεν πτοήθηκε και με γκολ των Κατσουράνη και Λίνο σε νεκρό χρόνο, πέτυχε μεγάλη ανατροπή, 2-1 επί της Ξάνθης.


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΟ: 1-0

«Ποδαρικό»

με το δεξί για τον Παναιτωλικό για το 2014. Οι Αγρινιώτες «λύγισαν» στην έδρα τους και τον Παναθηναϊκό με σκορ 1-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Το γκολ του εξαιρετικού Ανρί Καμαρά ήταν αρκετό για να δώσει ακόμη ένα εντός έδρας τρίποντο στην ομάδα του Μάκη Χάβου.

ΒΕΡΟΙΑ – ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: 2-2

Και οι δύο ομάδες προηγήθηκαν στο σκορ από μία φορά. Καμία, όμως, δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς και κάπως έτσι αρκέστηκαν στο βαθμό της ισοπαλίας.

Βέροια και Πλατανιάς έμειναν στο 2-2 για την 18η αγωνιστική και έβαλαν στο… σακούλι τους έναν πόντο που μπορεί στο φινάλε να φανεί καθοριστικός.

Η «βασίλισσα του βορρά» προηγήθηκε με τον Μπεν (22’), τα γκολ των Κατάι (44’) και Τόρες (64’) έφεραν το ματς… τούμπα, αλλά στο 76’ ο Μπάρμπας διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Στους 15 πόντους οι γηπεδούχοι που ανέβηκαν τρίτοι απ’ το τέλος, στους 19 αυτή του Αναστόπουλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΟΦΗ: 0-0

Ισόπαλο χωρίς σκορ το παιχνίδι στην Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΟΦΗ, με τους κυανέρυθρους να μην μπορούν να διασπάσουν την άμυνα των κρητικών.

The post Μεγάλος ΠΑΟΚ, λίγος ΠΑΟ – Όλα τα γκολ της ημέρας στη Super League (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα