Μέχρι και το 2017 ο Ρόμπεν στη Μπάγερν

Με την φανέλα της Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει μέχρι το 2017 ο Άριεν Ρόμπεν καθώς οι πρωταθλητές της Ευρώπης και νταμπλούχοι Γερμανίας γνωστοποίησαν την επέκταση της συνεργασίας με τον Ολλανδό.

Ο 30χρονος διεθνής εντάχθηκε στην Μπάγερν το 2009 από τη Ρεάλ Μαδρίτης και είναι από τα «αστέρια» της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα. Ο Ρόμπεν έχασε πέναλτι στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2012, όπου η Μπάγερν ηττήθηκε 2-1

στο Μόναχο από την Τσέλσι, αλλά την επόμενη σεζόν σημείωσε στο 89ο λεπτό το νικητήριο γκολ στον τελικό με την Ντόρτμουντ, στο Γουέμπλεϊ.

«Δεν μπορεί να υπάρξει καλύτερη ένδειξη του πόσο χαρούμενοι αισθανόμαστε η οικογένειά μου κι εγώ που βρισκόμαστε εδώ, όπως και πόσο πολύ απολαμβάνω να αγωνίζομαι γι΄ αυτό το σύλλογο και μ΄ αυτήν την ομάδα. Ανυπομονώ για τα χρόνια που έρχονται και για πολλά περισσότερα τρόπαια με την Μπάγερν» δήλωσε ο Ρόμπεν.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του συλλόγου, Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε, εκθείασε τον ποδοσφαιριστή, λέγοντας ότι «ο Άριεν είναι υπέροχος παίκτης. Έχει αποδείξει την αξία του στην Μπάγερν και όχι απλά στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Άριεν είναι ένα θεμελιακά σημαντικό μέλος της ομάδας και τώρα θα παραμείνει έτσι για τα επόμενα χρόνια».

The post Μέχρι και το 2017 ο Ρόμπεν στη Μπάγερν appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα