Με το μυαλό στην πρόκριση

Και αφού ξεπέρασε χωρίς πρόβλημα το εμπόδιο του Περιστερίου, επικρατώντας με 85-60 για την Α1 μπάσκετ ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται, πια, για την πρόκληση της Euroleague, όπου έχει ως μοναδικό στόχο την είσοδο στην τελική οχτάδα.
Οι καλαθοσφαιριστές του Αργύρη Πεδουλάκη φιγουράρουν στην 4η θέση του 5ου ομίλου και έπειτα από τις νίκες και τις τέσσερις ήττες που επιδεικνύουν, απέχουν ένα ροζ

φύλλο από το να τα καταφέρουν.

Σπουδαία σημασία γι’ αυτούς είχε το διπλό που πέτυχαν την περασμένη Πέμπτη στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ (74-73), καθώς πριν απ’ αυτό, τα πάντα ήταν ρευστά.

Χάρη σε αυτή τους την επιτυχία, όμως, έχουν τη δυνατότητα κόντρα στην Μπάμπεργκ στο ΟΑΚΑ να σφραγίσουν την πρόκριση. Βέβαια, αν εντέλει το «τριφύλλι» κατορθώσει και μπει στα play-off, θα έχει, κατά πάσα πιθανότητα, μειονέκτημα έδρας, ωστόσο στο παρελθόν, έχει δείξει πως σε τέτοιου είδους αγώνες μπάσκετ μπορεί να τα καταφέρει.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Δευτέρας, ώστε να είναι έτοιμος να μπει σε φουλ φόρμα και ρυθμούς, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης.

Keywords
Τυχαία Θέματα