Με το λεωφορείο της γραμμής για τη δόση του θανάτου

-Να παρέμβει τώρα ο κ. Δένδιας!

Συμβαίνει και αυτό στην «Ελλάς του 2000» που έλεγε και ο συχωρεμένος ο Καζαντζίδης. Υπάρχει λεωφορειακή γραμμή που μεταφέρει ναρκομανείς στον τόπο προμήθειας των ναρκωτικών τους και μετά τους επιστρέφει, εν είδη … εκπαιδευτικής εκδρομής!

Κι όμως, πρόκειται για τα λεωφορεία του ΟΑΣΑ Α10 που εκτελούν το δρομολόγιο Αθήνα – Μενίδι με επιβάτες κυρίως

ναρκομανείς. Κάθε μέρα εκατοντάδες χρήστες μπαίνουν στα λεωφορεία από την αφετηρία που βρίσκεται στο κέντρο, μεταβαίνουν στην περιοχή του Τελωνείου στο Μενίδι και εκεί κάτω από μία γέφυρα , πλησίον του δρόμου , τους περιμένουν οι τσιγγάνοι – έμποροι ναρκωτικών σε έναν από τους καταυλισμούς τους.

Αφού προμηθευτούν τις δόσεις τους, παίρνουν το λεωφορείο της επιστροφής ! Δεν χρειάζεται να περπατήσουν και πολύ καθώς οι τσιγγάνοι έχουν φροντίσει να στήσουν τα τσαντίρια τους κοντά στη στάση του λεωφορείου !

Δυστυχώς πολλοί από τους ναρκομανείς , λόγω της τραγικής κατάστασης τους, παραπατάνε στον κεντρικό δρόμο από όπου διέρχονται χιλιάδες οχήματα με αποτέλεσμα σήμερα σήμερα το μεσημέρι οδηγός λεωφορείου της συγκεκριμένης γραμμής να παρασύρει και να τραυματίσει σοβαρά έναν ναρκομανή ο οποίος νοσηλεύεται με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Οι οδηγοί των αστικών συγκοινωνιών που εκτελούν τα συγκεκριμένα δρομολόγια της γραμμής Α10, έχουν επανειλημμένα διαμαρτυρηθεί στη διοίκηση του ΣΤΑΣΥ ( πρώην ΟΑΣΑ) και στην Αστυνομία καθώς είναι γνωστό ότι σε εκείνο το σημείο γίνεται διακίνηση ναρκωτικών.

Ας ενημερωθεί λοιπόν ο Νίκος Δένδιας που σε τέτοια ζητήματα δείχνει μέγιστη ευαισθησία και ας παρέμβει αμέσως.

Keywords
Τυχαία Θέματα