Με την «πλάτη στον τοίχο» ο Ολυμπιακός και θέλει την νίκη επί της Λαμποράλ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Λαμποράλ Κούτσα στην Ισπανία για την 4η αγωνιστικής του Top 16 της Ευρωλίγκα (21.30, Novasports 2).

Η νίκη απέναντι στους Βάσκους είναι μονόδρομος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς σε διαφορετική περίπτωση το κλίμα θα βαρύνει ακόμη περισσότερο στα αποδυτήρια, ενώ από πολύ νωρίς στη β΄ φάση της διοργάνωσης οι «ερυθρόλευκοι»

θα είναι αναγκασμένοι να παίζουν κάθε παιχνίδι σαν να είναι το τελευταίο τους. Οι άσχημες εμφανίσεις έχουν πεισμώσει τους παίκτες του Ολυμπιακού και άπαντες εμφανίζονται αποφασισμένοι για το θετικό αποτέλεσμα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Πέτγουεϊ, ο οποίος επέστρεψε από τραυματισμό, ενώ εκτός παραμένει ο Λο, αλλά και ο Μουν, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής.

Απουσίες έχουν και οι Βάσκοι, καθώς ο Σέρτζιο Σκαριόλο δεν έχει στη διάθεσή του τον Φερνάντο Σαν Εμετέριο και τον Άνταμ Χάνγκα λόγω τραυματισμού.

Οι δύο ομάδες μετρούν από από μία νίκη και δύο ήττες έως τώρα και όπως γίνεται αντιληπτό, η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι υψίστης βαθμολογικής σημασίας.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της Παρασκευής στη Euroleague:

5ος Όμιλος
Αναντολού Έφες – Αρμάνι Μιλάνο (20:15)
Λαμποράλ Κούτσα – Ολυμπιακός (21:30)

6ος Όμιλος
Λοκομοτίβ Κούμπαν – Ζαλγκίρις Κάουνας (18:00)

The post Με την «πλάτη στον τοίχο» ο Ολυμπιακός και θέλει την νίκη επί της Λαμποράλ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα