ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ

Τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές και στη ΝΔ στοχεύουν να χρησιμοποιήσουν όλα τα διαθέσιμα όπλα για την επίτευξη όσο δυνατόν μεγαλύτερου ποσοστού και της πολυπόθητης αυτοδυναμίας.

Εκείνο που έχει στο μυαλό του ο Αντώνης Σαμαράς είναι να ζητήσει ακόμη μεγαλύτερη εμπλοκή του πρώην προέδρου του κόμματος στην προεκλογική μάχη μιας και στη Συγγρού εκτιμούν ότι μέχρι στιγμής οι παρεμβάσεις του Κώστα Καραμανλή δεν ήταν εμφανέστατα ταυτισμένες με

τη «γραμμή Σαμαρά», καθώς ούτε για αυτοδυναμία μίλησε όυτε για οριστική λύση σε έναν εκλογικό γύρο.

Το νέο αίτημα, πιο συγκεκριμένα, είναι να εμφανιστούν μαζί και οι δύο την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη , κάτι για το οποίο οι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού δεν δείχνουν ιδιαίτερα θετικοί και αποφεύγουν να δεσμευτούν ότι Σαμαράς – Καραμανλής θα βρεθούν στο ίδιο «μπαλκόνι».

Από την πλευρά του ο Κώστας Καραμανλής σχεδιάζει μια τελευταία προεκλογική παρέμβαση που, σύμφωνα με πληροφορίες, θα λάβει χώρα ανήμερα των εκλογών. Αφού ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα θα προβεί σε δηλώσεις με σκοπό να ενισχύσει τη συσπείρωση της ΝΔ για να υπάρξει ισχυρή εκπροσώπηση των φιλοευρωπαϊκών πολιτικών δυνάμεων στη Βουλή αλλά και για να υπάρχει η δυνατότητα σχηματισμού μιας ισχυρής κυβέρνησης που θα είναι έτοιμη να επαναδιαπραγματευθεί με την «τρόικα».

Keywords
Τυχαία Θέματα