Με μήνυση απαντάει ο Πύρρος Δήμας

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Πύρρος Δήμας μετά τις συνεχείς επιθέσεις που δεχόταν από 7 μέλη της μειοψηφίας του Δ. Σ. της Ομοσπονδίας Άρσης Βαρών.

Οι κύριοι του Δ.Σ είχαν κατηγορήσει τον Δήμα ότι προπηλάκισε τον Γενικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Νίκο Σκιαδά και ζήτησαν την άμεση παραίτηση του από την Προεδρία της Ομοσπονδίας, θέση που είχε πάρει αμέσως μετά το σκάνδαλο ντόπινγκ του 2008.

Σύμφωνα με το gazzetta.gr ο πρώην αθλητής αποφάσισε να κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση στους Νίκο

Σκιαδά, Δημήτρη Μαυρομματίδη, Αριστείδη Χατζησαββίδη, Αντώνη Ταμουτσίδη, Κώστα Μαυρακάκη, Σίμο Μαμτσδέλη και Γιάννη Βιδάκη, ζητώντας 150.000 ευρώ από τον Σκιαδά και 100.000 από τον καθένα από τους υπόλοιπους, με τη δέσμευση ότι τα μισά χρήματα θα τα δώσει στα σωματεία για την ανάπτυξη της άρσης βαρών και τα άλλα μισά στα παιδικά χωριά SOS.

«Εκανα την αγωγή για να λάμψει η αλήθεια. Δεν έχω πειράξει ποτέ στη ζωή μου κανέναν και αυτό το γνωρίζουν καλά όλοι. Δεν μπορούσα όμως, να ανεχτώ τις συκοφαντίες τους και τη λάσπη που μου έριχναν. Πλέον το λόγο έχει η δικαιοσύνη», είπε ο Πύρρος Δήμας σε επικοινωνία με την ιστοσελίδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα