Με ηρεμιστικά η Ρούλα Κορομηλά προσπαθεί να αποδεχθεί την απώλεια του Μιχάλη Ασλάνη

Η σχέση της Ρούλας Κορομηλά και του Μιχάλη Ασλάνη, ήταν ιδιαίτερη όλα αυτά τα χρόνια, ακόμα και από τα χρόνια που η τηλεπαρουσιάτρια έκανε τον «Πρωινό καφέ» στον ΑΝΤ1 αλλά και άλλα τηλεοπτικά σόου που είχε καλεσμένο τον δημοφιλή σχεδιαστή, φαινόταν το πόσο αγαπημένοι και δεμένοι ήταν μεταξύ τους.

Συντετριμμένη, καταβεβλημένη, μην μπορώντας να σταθεί στα πόδια της, να ηρεμήσει, να το πιστέψει, η παρουσιάστρια

δεν άντεξε και λύγισε στην είδηση του θανάτου…

Η Ρούλα Κορομηλά ήταν από τους ελάχιστους ανθρώπους που γνώριζαν την οικονομική κατάσταση του σχεδιαστή και τα πολλά προβλήματα που είχε.

Οι δυο τους μάλιστα πρόσφατα είχαν βγει στο Κολωνάκι βόλτα και η φωτογραφία, όπως κι εσείς βλέπετε, δείχνει τον Μιχάλη Ασλάνη όπως όλοι τον γνώριζαν. Χαρούμενο και χαμογελαστό.

Η ίδια με ένα γλυκό μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook τον αποχαιρετά! «Αγαπημένε μου φίλε. Όλοι αυτοί που σε πικράνανε, από ψηλά, αν τους κοιτάξεις, θα σου φανούν τόσο ασήμαντοι, που στη στιγμή θα τους ξεχάσεις» ενώ λίγες ώρες μετά θα λύγιζε στο ίδιο της το σπίτι κατά τα λεγόμενα ανθρώπου του περιβάλλοντος της. Τ

ο βράδυ που πέρασε ήταν δύσκολο.Σύμφωνα με τις φήμες που διαδόθηκαν χρειάστηκε να ηρεμήσει μόνο με τα ανάλογα φάρμακα.

Σχετικά άρθρα: Η Τζούλια που οδήγησε τον Ασλάνη στο θάνατο (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

Πνευμονικό οίδημα δείχνει η τοξικολογική εξέταση της αστυνομίας για τον Ασλάνη – Αποκλειστικές πληροφορίες από την έρευνα της ασφάλειας

Keywords
Τυχαία Θέματα