Με αίμα βάφτηκε η Ανάσταση στην Ουκρανία (ΦΩΤΟ)

Αιματηρή αποδείχθηκε η νύχτα της Ανάστασης στην Ουκρανία, καθώς σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το ειδησεογραφικό κανάλι «Rossiya 24», 6 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στην πόλη Σλαβιάνσκ, κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το τραγικό συμβάν σημειώθηκε όταν 4 αυτοκίνητα πλησίασαν σε σημείο ελέγχου των διαδηλωτών. Οι ένοπλοι επιβαίνοντες των οχημάτων, άνοιξαν πυρ κατά των άοπλων διαδηλωτών,

με αποτέλεσμα τρεις να χάσουν τη ζωή τους και ένας να τραυματισθεί σοβαρά, ο οποίος δυστυχώς το πρωί της Κυριακής έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Στο σημείο έσπευσε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ομάδα ενόπλων φιλορώσων διαδηλωτών που βρίσκονταν στην πόλη, οι οποίοι με τη σειρά τους άνοιξαν πυρ κατά των δραστών της επίθεσης σκοτώνοντας δύο από αυτούς.

Οι διαδηλωτές στη συνέχεια φέρονται να κατέλαβαν δύο από τα αυτοκίνητα των επιτηθέμενων στα οποία βρέθηκαν, κατά τις ίδιες πληροφορίες πυρομαχικά, εκρηκτικά και αερωφοτογραφίες της πόλης του Σλαβιάνσκ.

Από την πλευρά των φιλορώσων, εκτιμάται πως οι ένοπλοι είναι μέλη της παραστρατιωτικής οργάνωσης « Δεξιός Τομέας».

Πρόκειται για το πρώτο θερμό επεισόδιο μετά την τετραμερή συμφωνία που υπέγραψαν την Μ. Πέμπτη Ρωσία, Ουκρανία, ΗΠΑ και ΕΕ βάσει της οποίας θα προχωρούσε η αποκλιμάκωση της έντασης στις ανατολικές επαρχίες της Ουκρανίας.

The post Με αίμα βάφτηκε η Ανάσταση στην Ουκρανία (ΦΩΤΟ) appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα