Με 1,2 εκατ. δολάρια «κατάφερε» να χρεώσει το blog της η Γκουίνεθ Πάλτροου

Η Γκουίνεθ Πάλτροου φαίνεται πως εκτός από τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην προσωπική της ζωή, μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον frontman των Coldplay Κρις Μάρτιν, έχει να αντιμετωπίσει και το χρέος του blog της που ανέρχεται στα 1,2 εκατ. δολ.

Όπως έγινε γνωστό ο συνεργάτης της ηθοποιού και CEO

της εταιρείας που έχει δημιουργήσει και ονομάζεται Goop αποχώρησε, ενώ ζημιές πάνω από 300.000 δολάρια έχουν σημειωθεί τα τελευταία δύο χρόνια, σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει ο ιστότοπος RadarOnline.com με το συνολικό χρέος της ανέρχεται πλέον στα 1,2 εκατ. δολ.

Όπως αναφέρει μάλιστα το συγκεκριμένο δημοσίευμα το υπέρογκο αυτό ποσό οφείλεται κατά ένα μεγάλο μέρος στο γεγονός ότι η διάσημη ηθοποιός δανείστηκε ένα μεγάλο ποσό από τα ταμεία της εταιρείας, χωρίς τόκους,

Σύμφωνα με επίσημα έγγραφα, το 2011 η GOOP είχε ζημιές 255.312 και καθαρές υποχρεώσεις 259.969 εκατ. δολ. Το 2012 ανακοίνωσε ζημιές 39.823 δολ. και καθαρές υποχρεώσεις 298.512 δολ.

Η δημοσιοποίηση των στοιχείων αυτών αποτελεί μεγάλο πλήγμα για την Αμερικανίδα ηθοποιό, η οποία ανακοίνωσε το διαζύγιό της ύστερα από 11 χρόνια γάμου μέσω του site της Goop.com, το οποίο μάλιστα «κράσαρε» εκείνη την ημέρα εξαιτίας του μεγάλου αριθμού επισκέψεων.

Ο CEO της Groop, Σεμπ Μπίσοπ παραιτήθηκε επειδή η Γκουίνεθ σκοπεύει να μεταφέρει τα γραφεία από το Λονδίνο στο Λος Αντζελες.

Όπως αναφέρει το Radar, τόσο η Γκουίνεθ όσο και ο Σεμπ έλαβαν άτοκα δάνεια ύψους 49.025 δολ. και 83.617 δολ. αντίστοιχα από την εταιρεία, τα οποία δεν αποπλήρωσαν, με αποτέλεσμα τα έξοδα της Goop να ξεπεράσουν τα κέρδη ύψους 1,8 εκατ. δολ., προκαλώντας ζημιές 39.823 δολ.

The post Με 1,2 εκατ. δολάρια «κατάφερε» να χρεώσει το blog της η Γκουίνεθ Πάλτροου appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα