Μαρτίνο: «Δεν θα κρυφτούμε πίσω από την απουσία του Μέσι»

Χείμαρρος ήταν στην συνέντευξη τύπου του ο Χεράρδο Μαρτίνο.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα έδωσε ακόμη μια απολαυστική συνέντευξη και δήλωσε πως η απουσία του Λιονέλ Μέσι δεν πρέπει να αποτελέσει δικαιολογία για τις κακές εμφανίσεις της ομάδας.

«Δε νομίζω πως υπάρχει ομάδα που μπορεί να παίξει καλύτερα χωρίς τον καλύτερο παίκτη στον κόσμο. Πρέπει να διασφαλίσουμε πως δεν θα κρυβόμαστε πίσω από την απουσία του Λέο, αλλά θα είμαστε καλύτεροι με τον Λέο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σας το εγγυώμαι».

Ο όρος αντι-Μέσι,

που χρησιμοποιείται συχνά από τα μέσα για τον Νεϊμάρ, πρέπει να σταματήσει γιατί θα κάνει κακό στον ίδιο τον παίκτη.

«Ο Νεϊμάρ συνήθισε να αντέχει εξουθενωτικά προγράμματα. Ο κάθε παίκτης πρέπει να συμπεριφέρεται ανάλογα με τις ανάγκες του, πρέπει να είναι αυθεντικός παρά να παριστάνει κάποιον άλλον. Όταν κοιτάς τον Νεϊμάρ απ’ έξω, χωρίς να είσαι προπονητής του, σε εντυπωσιάζει και φυσικά έχει κάνει εντυπωσιακή δουλειά για την ομάδα».

Όσον αφορά τον «αρχηγό» Κάρλες Πουγιόλ που συνεχίζει την αποθεραπεία του ο Αργεντίνος είναι σίγουρος ότι θα είναι έτοιμος σίγουρα.

«Είναι μια χαρά. Μου είπε πως σε δύο εβδομάδες, και τον αγώνα με την Οσασούνα στις 19 Οκτωβρίου θα είναι έτοιμος, αν και προφανώς θα χρειαστεί ματς για να αποκτήσει ρυθμό».

The post Μαρτίνο: «Δεν θα κρυφτούμε πίσω από την απουσία του Μέσι» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα