Μάρω Λύτρα: Πλέον εργάζομαι ως νοσοκόμα

Για την νέα αρχή που έκανε στη ζωή της μίλησε η Μάρω Λύτρα.

Η σέξι τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι δεν έκλεισε ο κύκλος του τραγουδιού στη ζωή της απλά παράλληλα άνοιξε έναν ακόμη.

Παρατηρώντας την δυσμενή οικονομική κατάσταση της χώρας αποφάσισε να γυρίσει πίσω στην Αμερική, σπούδασε και τώρα εργάζεται ως νοσοκόμα με part time ωράριο σε νοσοκομείο ενώ παράλληλα εμφανίζεται σε νυχτερινό μαγαζί τα Σαββατοκύριακα.

Την σημαντική αυτή απόφαση

της «φυγής» της, την πήρε όταν ξεκίνησε τις εμφανίσεις της στο πλευρό του Νότη Σφακιανάκη στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα το μεγάλο «μπαμ» στο μυαλό της έγινε το βράδυ της πρεμιέρας τους.

Μετά το τέλος των εμφανίσεων της στη συμπρωτεύουσα είπε στον εαυτό της ότι ήρθε η ώρα της αποχώρησης και προτίμησε να το κάνει την ώρα που καριέρα της βρίσκονταν σε καλό σημείο γιατί επιθυμούσε να την θυμούνται όλοι ψηλά.

Στις φήμες που την θέλουν να έχει παντρευτεί και να έχει ήδη κάνει το πρώτο της παιδί απάντησε: «Δυστυχώς που οι φήμες είναι απλά φήμες. Ωραίο θα ήτανε να ήμουν μανούλα. Δεν παρακάλεσα το θεό για τίποτα άλλο εκτός από αυτό. Να γίνω μάνα. Να μου χαρίσει ένα παιδί. Η μεγαλύτερη πληγή μου που με πονάει και δεν κλείνει. Δεν ξέρεις όμως ποτέ τι θα ξημερώσει. Θα δείξει όμως. Έχει ο θεός.»

The post Μάρω Λύτρα: Πλέον εργάζομαι ως νοσοκόμα appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα