«Μακαρίτη» και με τρισάγιο στη μνήμη του βγάλανε γνωστό ηθοποιό bloggers

Τον… πέθαναν και τον διάβασαν κιόλας! Ο Μάρκος Λεζές δεν μπορεί ακόμη να πιστέψει πώς κάποιοι κακοπροαίρετοι bloggers αναστάτωσαν τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους θαυμαστές του με την ψεύτικη είδηση περί θανάτου του που ανάρτησαν στο διαδίκτυο. Και δεν έφτανε αυτό! Ο πνευματικός του ηθοποιού, που επίσης έπεσε θύμα παραπληροφόρησης, τέλεσε τρισάγιο στη μνήμη του στον ναό όπου ιερουργεί.

Πριν από λίγες ημέρες γνωστή ιστοσελίδα δημοσίευσε την είδηση ότι

ο αγαπημένος κωμικός απεβίωσε. «Λίγο πριν από τη 1 π.μ. ο πολυαγαπημένος ηθοποιός Μάρκος Λεζές προδόθηκε από την καρδιά του» ανέφερε το μακάβριο κείμενο, έχοντας μάλιστα και ιατρική γνωμάτευση: «Ο γιατρός απέδωσε τον θάνατό του σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου».

Ο Μάρκος Λεζές έμεινε εμβρόντητος όταν αγαπημένα του πρόσωπα και καλοί συνάδελφοί του τηλεφωνούσαν στο σπίτι του για να μάθουν για τον θάνατό του. «Η οικογένειά μου ήξερε, βέβαια, αν είμαι καλά ή όχι, αλλά, για φαντάσου, τι έγινε με όλους τους υπόλοιπους που διάβασαν αυτή την κατάπτυστη είδηση! Οι περισσότεροι κλαίγανε. Οπως συνέβη με τον Τάκη Μπινιάρη, ο οποίος ήταν απαρηγόρητος και κάποια στιγμή παίρνει τηλέφωνο, νομίζοντας ότι θα βρει τον γιο μου, και μου λέει κλαίγοντας “ρε συ, ζεις;”».Ο Μάρκος Λεζές με τον Γιάννη Μπέζο στην «Κλινική περίπτωση»

Τρισάγιο

Το χειρότερο από όλα ήταν ότι την «είδηση» πληροφορήθηκε και ο πνευματικός του ηθοποιού, ο οποίος του έκανε και… τρισάγιο. «Είναι ένας γέροντας 90 χρόνων, ιερομόναχος που ιερουργεί στο εκκλησάκι της Παναγιάς της Πορταϊτισσας, που είναι μετόχι των Ιβήρων του Αγίου Όρους και βρίσκεται στην Κάτω Κηφισιά. Πληροφορήθηκε ότι… πέθανα ενώ βρισκόταν στην εκκλησία και σταμάτησε τη λειτουργία για να μου κάνει τρισάγιο! Τελικά έμαθε ότι ήταν ψέμα και την περασμένη Κυριακή που πήγα στη λειτουργία με αγκάλιασε και μου είπε “Ελα να σου δώσω μια μεγάλη αγκαλιά, γιατί είσαι… Χριστός Ανέστη”. Και του απάντησα: “Γέροντα, έχω προκαταβολή εκεί που θα πάω με τα τρισάγια που μου έκανες», εξομολογείται ο Μάρκος Λεζές στην «Espresso» και συμπληρώνει: «Όταν πληροφορήθηκα τον… θάνατό μου έστειλα στον διαχειριστή του site το εξής σχόλιο: “Είναι κακοήθεια πρώτα από όλα. Ευχαριστώ για τη μακάβρια διαφήμιση που μου κάνεις, αλλά αυτό σημαίνει ότι έχεις έλλειψη σκέψης και αγάπης».

Keywords
Τυχαία Θέματα