Μάιλι Σάιρους: Απο γλυκιά Χάνα Μοντάνα σε σέξι ντίβα! (ΦΩΤΟ)

Ήταν και είναι είδωλο για εκατομμύρια παιδιά και εφήβους σε όλο τον κόσμο. Xάρη σε αυτά, σήμερα είναι μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες σταρ της καλλιτεχνικής βιομηχανίας…

Ο λόγος για την Μάιλι Σάιρους, η οποία δείχνει να κουράστηκε με την ταύτιση με τις παιδικές ηλικίες. Θέλει να προβάλλει τον σέξι εαυτό της, να προκαλέσει κι εκείνη τα media, να δείξει ότι – επιτέλους- η Χάνα Μοντάνα έγινε γυναίκα!

Στις 23 Νοεμβρίου αυτής της χρονιάς, η Μάιλι έγινε 18 ετών και το γιόρτασε με ένα ξέφρενο πάρτι σε δημοφιλές κλαμπ του Χόλιγουντ, το οποίο ολοκληρώθηκε με την ίδια να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με έναν νεαρό Καναδό ηθοποιό.

Η μετάβασή της από πρωταγωνίστρια της Disney, σε sexy performer έγινε αισθητή κυρίως μέσα από το στυλ της, καθώς ο φακός την ακολουθεί από την ηλικία των 12 ετών.

Η αλλαγή στα look της Μάιλι έγινε περισσότερο αισθητή μετά το τέλος της σειράς Hannah Montana το 2009, όταν άρχισε να ετοιμάζει το νέο της δίσκο και να πειραματίζεται με τα μαλλιά και το στυλ της, προβάλλοντας σταδιακά την πιο σέξι πλευρά της.

Άρχισαν να ωριμάζουν το στυλ και οι επιλογές της και η ίδια να γίνεται όλο και πιο αποκαλυπτική και σέξι. Ταυτόχρονα, ήρθε στη δημοσιότητα η πρώτη της σχέση, με τον συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «The Last Song», Λίαμ Χέμγουορθ (πρόκειται για την πρώτη «ενήλικου» ύφους ταινία της).

Θαυμάστε την σέξι πλευρά της Χάνα Μοντάνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα