Λύγισε μπροστά στην κρίση ο Καρούζος

Έντονα θορυβημένη είναι η αγορά της ένδυσης από τη σύλληψη του Μανώλη Καρούζου, γιου του ιδρυτή της ομώνυμης αλυσίδας καταστημάτων ένδυσης Αντώνη Καρούζου για χρέη προς το Δημόσιο.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο διευθύνων σύμβουλος εταιρείας ειδών ένδυσης συνελήφθη για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο, μη απόδοση Φ.Π.Α., μη απόδοση Φ.Μ.Υ. και μη

απόδοση εισφορών προς το Ι.Κ.Α. ύψους 7.051.939,41 ευρώ, ωστόσο σύμφωνα με την εταιρεία του ο επιχειρηματίας προσήλθε αυτοβούλως στην Αστυνομία.

Άνθρωποι που τον γνωρίζουν από μικρό παιδί λένε ότι ο Μανώλης, όπως και ο αδερφός του Βασίλης που επίσης δουλεύει στην επιχείρηση είναι ένα προσγειωμένο παιδί, που αμέσως μετά το θάνατο του πατέρα του ανέλαβε τα ηνία της επιχείρησης.

Δυστυχώς, όμως η κρίση τον νίκησε, λένε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι “παλιές καραβάνες” του χώρου μπροστά στην βαθιά ύφεση που βιώνει η χώρα έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά δεν θα το έκανε ένα 32χρονο παιδί.

Το 2010, λίγο πριν φύγει από τη ζωή ο Αντώνης Καρούζος, ο Μανώλης παντρεύτηκε την Ειρήνη Χαράκογλου – με καταγωγή από τις παλιές και ισχυρές οικογένειες των Αθηνών. Το ζευγάρι, μάλιστα, απέκτησε πρόσφατα ένα αγοράκι, το οποίο βάπτισε δίνοντας το όνομα του παππού του Αντώνη.

Διαβάστε αναλυτικά στο: toxrima.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα