ΛΟΥΞ: Εκμεταλλεύεται τις ευκαιρίες της κρίσης

Με θετικό πρόσημο έκλεισε και ο μήνας Αύγουστος για την εταιρεία αναψυκτικών ΛΟΥΞ Μαρλαφέκας, συνεχίζοντας το ανοδικό σερί που καταγράφηκε κατά τη διάρκεια των προηγούμενων καλοκαιρινών μηνών.

Μάλιστα, ο εμπορικός διευθυντής της εταιρείας, Κώστας Μαρλαφέκας, σε δηλώσεις του προς toxrima.gr, φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το μέλλον της εταιρείας, τονίζοντας πως η κρίση παρουσίασε μεγάλες ευκαιρίες. Επίσης, προανήγγειλε την ένταξη νέων

προϊόντων στην αγορά, αλλά και άνοιγμα σε αγορές του εξωτερικού.
«Μέχρι στιγμής για το φετινό καλοκαίρι είχαμε καταπληκτική αύξηση των πωλήσεων που σε ποσοστό διαμορφώνεται στο 12%-13%. Βασικός μας στόχος είναι να συνεχίσουμε την οικονομική μας πολιτική με χαμηλές τιμές και πολλές προσφορές, να εντάξουμε νέα προϊόντα στην αγορά, αλλά και να ανοίξουμε τις αγορές του εξωτερικού», ανέφερε.
Πρώτη στις πωλήσεις και φέτος είναι η πορτοκαλάδα ΛΟΥΞ, ενώ συνεχώς ανοδικά κινούνται οι πωλήσεις της cola ΛΟΥΞ. Η εταιρεία απασχολεί 100 άτομα, παρουσιάζοντας αύξηση προσωπικού τα τελευταία χρόνια σε ποσοστό 15%.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν στο toxrima.gr, η εταιρεία ήδη σχεδιάζει και την ανάπτυξη του εσωτερικού δικτύου διανομής. Ταυτόχρονα, έχει ξεκινήσει τις πρώτες διερευνητικές συζητήσεις για το πέρασμά της στις αγορές του εξωτερικού, κάποιες από τις οποίες βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και άμεσα αναμένεται να υπάρξει ανακοίνωση της εταιρείας σχετικά με το άνοιγμά της σε μία από τις μεγαλύτερες χώρες της Ευρώπης.

Περισσότερες οικονομικές ειδήσεις στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που κυκλοφορεί
Keywords
Τυχαία Θέματα