«Λουκέτο» σε πρατήρια για μη εφαρμογή της εγκατάστασης συστημάτων εισροών εκροών

Από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας ανακοινώνεται ότι συνεχίστηκαν και σήμερα οι έλεγχοι σε πρατήρια υγρών καυσίμων, στις περιοχές της Αττικής και της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχουν εφαρμόσει το νόμο για την εγκατάσταση συστημάτων εισροών εκροών.

Σήμερα στην περιοχή της Αττικής, τους ελέγχους πραγματοποίησαν τέσσερα (4) μικτά συνεργεία αποτελούμενα από ελεγκτές της Περιφέρειας και του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας. Στη Θεσσαλονίκη

ένα (1) συνεργείο αποτελούμενο από ελεγκτές της Περιφέρειας πραγματοποίησε ελέγχους.

Στην Αττική ελέγχθηκαν συνολικά σαράντα δύο 42 πρατήρια υγρών καυσίμων, εκ των οποίων τα τέσσερα (4) βρέθηκαν μη συμμορφωμένα προς το νόμο. Τα σχετικά φύλλα ελέγχου απεστάλησαν στην Αδειοδοτούσα Αρχή, προκειμένου να εφαρμοστούν οι προβλεπόμενες κυρώσεις, που είναι αφαίρεση της άδειας λειτουργίας.

Τα τέσσερα (4) πρατήρια από τα οποία θα αφαιρεθεί η άδεια λειτουργίας στην Αττική είναι τα εξής:Λ.Μ, Λεωφόρος Αλεποχωρίου – ΜέγαραΠ. και Σια, Πέτρου Ράλλη – ΡέντηΑ.Ε. Αιτωλικού 98 – ΠειραιάςΣ.Ε., Λ. Δημοκρατίας 403 – Πέραμα

Στην περιοχή της Θεσσαλονίκης ελέγχθηκαν συνολικά οκτώ (8) πρατήρια, εκ των οποίων δεν βρέθηκε κανένα που να μην έχει συμμορφωθεί.

Οι έλεγχοι από τα συνεργεία του Υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας και των Περιφερειών Αττικής και Θεσσαλονίκης θα συνεχιστούν.

Keywords
Τυχαία Θέματα