Λήστεψαν Βρετανίδα 112 ετών (φωτό)

Η κυρία Τζόουνς γεννήθηκε στις 7 Δεκέμβριο του 1899 και έγινε η γηραιότερη Βρετανίδα τον Φεβρουάριο του περασμένου χρόνου.

Έχασε τον αρραβωνιαστικό της στα συντρίμμια του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου και κατάφερε να επιβιώσει από τη φρίκη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Αλλά τίποτα δεν είχε προετοιμάσει τη γηραιότερη Βρετανίδα για τον τρόμο που θα ζούσε μέσα στο ίδιο της το σπίτι από έναν αδίστακτο ληστή.

Η Γκρέις Τζόουνς είχε μόλις γιορτάσει τα 112α γενέθλιά της όταν ο Τζέσε Κόκερ εισέβαλε στο σπίτι της. Κλώτσησε κι έριξε την πόρτα της και την πέταξε στον τοίχο ενώ άρπαζε την τσάντα της, παίρνοντας

τις 100 λίρες που είχε μέσα.

Ο δράστης συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 4,5 ετών ενώ, όπως αποκαλύφθηκε, βρισκόταν με αναστολή καθώς είχε καταδικαστεί παλαιότερα για σειρά ληστειών σε βάρος ηλικιωμένων.

Ο 46χρονος βαρύνεται με 16 καταδίκες για 48 ληστείες ήδη από την ηλικία των… 10 ετών! Αποφυλακίστηκε το Μάιο του 2009 αφού είχε εκτίσει τη μισή από την 7ετή ποινή του.

Η γυναίκα ζει σε μία περιοχή όπου η εγκληματικότητα κλιμακώνεται και είχε μάλιστα γίνει στόχος απόπειρας ληστείας και λίγες μέρες νωρίτερα.

Η Γκρέις Τζόουνς δήλωσε στο δικαστήριο πως νιώθει τρομοκρατημένη και δεν θέλει πλέον να βγαίνει από το σπίτι της.

Keywords
Τυχαία Θέματα