Λαυράκια διαφθοράς σε Θεσσαλονίκη – Αθήνα…

Του Γιάννη Ντάσκα

Λαυράκια βγάζει ο έλεγχος του τεράστιου οικονομικού σκανδάλου στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης…

Το σκάνδαλο αυτό που έφερε στο φως με δικαστική έρευνα ο «Φόβος και ο τρόμος των Διεφθαρμένων» στη Βόρειο Ελλάδα εισαγγελέας Αργύρης Δημόπουλος αποκάλυψε το «Παρασκήνιο» το περασμένο Σάββατο. Κατά την έρευνα που με εντολή του κ. Δημόπουλου έκανε ο βοηθός του εισαγγελέας

Λάμπρος Τσόγκας ο ελληνικό λαός χρεώθηκε μόνο σε μια κλινική και για ελάχιστο χρονικό διάστημα υλικά που πληρώθηκαν με 4 εκατομμύρια ευρώ ενώ στην πραγματικότητα χρησιμοποιήθηκαν υλικά που είχαν αξία κοντά στα…20 χιλιάδες ευρώ.

Εκεί βγάζει τώρα ο Εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς το λαβράκια ακολουθώντας τα χρήματα. Η μεγαλογιατρός του Ιπποκρατείου έσπευσε κατά τις πληροφορίες να παραιτηθεί ελπίζοντας ότι θα σταματήσει η έρευνα. Επίσημα παραιτήθηκε για να προλάβει να πάρει σύνταξη αλλά τα χρήματα που φαίνεται να μετατράπηκαν σε περιουσιακά στοιχεία μελών της οικογένειας δείχνουν ότι δεν είχε ανάγκη την σύνταξη. Αυτά τα περιουσιακά στοιχεία φαίνονται να είναι τώρα ακάλυπτα και η δικαστική έρευνα ακολουθεί τη διαδρομή που έκαναν τα χρήματα από λογαριασμό σε λογαριασμό.

«Αυτό το σκάνδαλο είναι πολύ σοβαρό και ικανό να οδηγήσει και σε ισόβια που θα είναι παραδειγματικά για μεγαλογιατρό αυτού του επιπέδου.Δυστυχώς όμως είναι ένα μικρό μέρος ενός μεγάλου πάρτι που γινόταν σε πολλά νοσοκομεία για πολλά χρόνια γιαυτό η χώρα οδηγήθηκε σε τέτοιο κρίση» μας είπε στέλεχος του υπουργείου Υγείας και πρόσθεσε: «Τρέμουμε στην ιδέα ότι οι αποχρώσες ενδείξεις που έχουμε τώρα θα μετατραπούν σε αποδείξεις. Ευτυχώς που υπάρχουν Εισαγγελείς, όπως ο κ. Δημόπουλος που μπορούν και αντιστέκονται και ερευνούν.Το μαχαίρι πρέπει να πάει στο κόκκαλο γιατί αυτός ο πλουτισμός οδήγησε οικογένειες σε απόγνωση σήμερα».

Μέχρι τα Χριστούγεννα να περιμένουμε μαζί με τους λογαριασμούς και τις περιουσίες μαμούθ των στελεχών του υπουργείου Οικονομικών (Εφορίες κλπ) και αποκαλύψεις για αδικαιολόγητες περιουσίες μαμούθ μεγαλογιατρών, μεγαλοδικηγόρων και στελεχών πολεοδομιών. Κάτι ξέρουμε…Για την υπόθεση της Θεσσαλονίκης σας είχαμε προειδοποιήσει από αυτή την ηλεκτρονική έπαλξη πριν ενάμιση μήνα …

The post Λαυράκια διαφθοράς σε Θεσσαλονίκη – Αθήνα… appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα