Κυβερνητικό στέλεχος στο «Π»: «Δεν πρόκειται να περάσει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο!»

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να περάσει το λεγόμενο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο,όπως έχει κατατεθεί».

Αυτή την κατηγορηματική δήλωση μας έκανε σήμερα ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος που έχει αποφασιστικό λόγο και αρμοδιότητα για το θέμα. Στη συζήτηση που είχαμε μαζί του μας τόνισε ότι αν περάσει ως έχει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο θα δημιουργήσει τεράστια προβλήματα και δεν θα λύσει κανένα.

Κατά τη συζήτηση το κυβερνητικό στέλεχος μας επεσήμανε τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν καθώς θέτει θέμα ποινικοποίησης της δημόσιας υποστήριξης

του Κομμουνισμού(!!!), άρα τα στελέχη του Κομμουνιστικού Κόμματος θα βρεθούν μπροστά σε σοβαρότατα προβλήματα τα οποία δημιουργεί και η απόφαση του Ευρωκοινοβουλίου του 2009 η οποία «περνάει» μέσα από το νομοσχέδιο.

Η απόφαση(ψήφοι 533 υπέρ και 44 κατά στις 2 Απριλίου 2009)εξισώνει στην ουσία τα εγκλήματα ναζιστών και σταλινικών και τους βάζει όλους στο ίδιο τσουβάλι. Στον ελληνικό χώρο τα προβλήματα που θα δημιουργηθούν θα είναι και στο θρησκευτικό και στον στρατιωτικό και στον εθνικό χώρο καθώς: καταργούνται με αυτό οι νόμοι που αναγνωρίζουν ως γενοκτονία την γενοκτονία των Ποντίων,του ελληνισμού της Μικράς Ασίας αλλά και των Αρμενίων την γενοκτονία των οποίων αναγνώρισαν με νόμο οι ΗΠΑ ενώ είναι κοντά στην αναγνώριση και η Γαλλία.

Επίσης ποινικοποιεί κάθε περίπτωση κατά την οποία Έλληνες στο στρατό ή αλλού θα «συλληφθούν» να τραγουδούν τα γνωστά «Μακεδονία Ξακουστή» και το «Βόρειος Ήπειρος».
Στα δικαστήρια θα μπορεί να προσφύγει επίσης καθένας ο οποίος αντιτίθεται σε κήρυγμα ιερέων η άλλων υπέρ της ορθοδοξίας η άλλου δόγματος στον ελληνικό χώρο.
Αυτά επεσήμανε το κυβερνητικό στέλεχος και μας τόνισε ότι «αυτό το νομοσχέδιο δεν χτυπάει τη Χρυσή Αυγή αλλά θα τη φουντώσει καθώς θα βγει στις γειτονιές και θα κάνει πάρτι».

Και συμπλήρωσε:
«Είχε τη δυνατότητα ο κ.Ρουπακιώτης να φτιάξει νομοσχέδιο ειδικά για τη Χρυσή Αυγή.Γιατί έβαλε μέσα όλα αυτά που σας προανέφερα και τα οποία θα είναι βούτυρο στο ψωμί της Χρυσής Αυγής; Εάν περάσει αυτό το νομοσχέδιο ως έχει καλύτερα να παραδώσουμε τα κλειδιά των εκκλησιών και των Κομμάτων του ΠΑΣΟΚ,της Νέας Δημοκρατίας και του ΚΚΕ των οποίων τα προγράμματα ρητά συγκρούονται με το νομοσχέδιο αυτό».
Η κ.Ρεπούση που ανήκει στο ίδιο Κόμμα με τον κ.Ρουπακιώτη και είχε εισηγηθεί το γνωστό συνωστισμό της Σμύρνης αντιτιθέμενη σε κάθε αναφορά σε γενοκτονία Ποντίων,Ελλήνων,Αρμενίων κλπ στηρίζει με θέρμη το νομοσχέδιο που προωθεί ο κ.Ρουπακιώτης.
Αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια αυτή την εβδομάδα καθώς το θέμα αναδεικνύεται σε μείζον με την επιμονή του κ.Ρουπακιώτη να το προωθήσει ως έχει παρά το «στοπ» από τον Γραμματέα της Κυβέρνησης κ.Τ.Μπαλτάκο…

Του Γιάννη Ντάσκα

Keywords
Τυχαία Θέματα