Κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος ο Ολλανδός – Είπε πως δε θυμάται τίποτα!

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και ανακρίτριας, ο 20χρονος Ολλανδός ανιματέρ που το βράδυ της περασμένης Τρίτης δε δίστασε να ξεσπάσει τη μανία του στο 12χρονο αγόρι από τη Ρωσία μαχαιρώνοντάς το περισσότερες από 20 φορές.

Ο 20χρονος Σιρίνο Σράιβερ έμεινε στο γραφείο της ανακρίτριας μόλις 15 λεπτά της ώρας και σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρώτα του λόγια ήταν πως δεν θυμάται τίποτα!

Ο

Σράιβερ θα μεταφερθεί σε ειδικό κατάστημα κράτησης, προκειμένου να ακολουθήσει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή για την κατάστασή του, ενώ θα τον παρακολουθεί και ψυχολόγος.

Η ελληνικής καταγωγής μητέρα του 20χρονου, Αλεξάνδρα, έφθασε το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου μαζί με την κόρη της Βιρτζίνια και συνοδευόμενη από τον Ολλανδό Πρόξενο.

Η γυναίκα κατέθεσε ιατρικά ντοκουμέντα σχετικά με την πνευματική κατάσταση του γιου της καθώς, όπως ισχυρίζεται, ο 20χρονος είναι αυτιστικός, ενώ στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλεί η είδηση ότι ο αδερφός του 20χρονου βρίσκεται στη φυλακή, έχοντας καταδικαστεί για φόνο και ληστεία. Όπως αποκαλύπτει η ολλανδική εφημερίδα «De Telegraaf», ο 24χρονος αδερφός του ανιματέρ συνελήφθη το Μάιο του 2007 στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ για ληστεία και συνενοχή σε δολοφονία αστυνομικού και καταδικάστηκε σε πολυετή κάθειρξη.

Σχετικά άρθρα:

Σε εξέλιξη η απολογία του Ολλανδού: Η απολογία και τα ντοκουμέντα για την ψυχική κατάστασή του (ΦΩΤΟ)

ΤΩΡΑ- Στον ανακριτή ο 20χρονος Ολλανδός (ΦΩΤΟ)

Keywords
Τυχαία Θέματα