Κρέμασε σαν σκουλαρίκι το ροζάριο ο Πάπας

Με το ροζάριο κρεμασμένο στο αυτί του φωτογραφήθηκε ο Πάπας και αυτό διότι ένας άνδρας από το πλήθος του πέταξε το ροζάριο το οποίο κατέληξε στο δεξί αυτί του Ποντίφικα.

Θετική ήταν η αντίδραση του Πάπα Φραγκίσκου στο ατυχές περιστατικό που συνέβει την ώρα που χαιρετούσε τους πιστούς που είχαν συρρεύσει στη Βασιλική του Αγίου Πέτρου, πέταξε ένα ροζάριο, το οποίο

.Το «ατύχημα» αυτό έγινε κατά την διάρκεια του καλέσματος που έκανε σε όλους τους Χριστιανούς προκειμένου να πλησιάσουν τους αλλόθρησκους , δίνοντας συμβουλές για το πως μπορεί να υπάρξουν επιτυχημένες σχέσεις μεταξύ όλων.

Ο Πάπας το αντιμετώπισε με ευχάριστη διάθεση , γελώντας ενώ δεν παρέλειψε να συνομιλήσει και με τον συγκεκριμένο άνδρα ενώ αφού έπαιξε λίγο στη συνέχεια το έβαλε στην τσέπη του.

«Οι Χριστιανοί πρέπει να πλησιάσουν τους υπόλοιπους», δήλωσε ο Πάπας Φραγκίσκος εξηγώντας ότι κάθε Χριστιανός καλείται να πλησιάσει τις υπόλοιπες θρησκείες, να πραγματοποιήσει διάλογο με εκείνους που «δεν σκέφτονται όπως εμείς, με εκείνους που έχουν διαφορετική πίστη από εμάς ή με όσους δεν πιστεύουν καθόλου».

Το μυστικό για μια επιτυχημένη πορεία σχέσεων και συμβίωση μεταξύ όλων μας είναι σύμφωνα με τον ίδιο κάποιες λέξεις κλειδιά όπως «Ευχαριστώ, συγγνώμη, παρακαλώ»

The post Κρέμασε σαν σκουλαρίκι το ροζάριο ο Πάπας appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα