Κουίζ: Ποια κυρία του Υπ.Εργασίας ερωτοτροπεί με επιχειρηματία;

Εδώ και αρκετό καιρό, γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο των Κέντρων Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΚΕΚ) έχει αγαπήσει παράφορα κυρία του Υπουργείου Εργασίας. Ο έρωτας του μάλιστα είναι τόσο θερμός που οι ευγενικές χειρονομίες του προς τη νέα του αγάπη έγιναν ανέκδοτο στα γραφεία του υπουργείου όπου εργάζεται η εν λόγω κυρία ως προϊσταμένη, η οποία είδε τη ζωή με άλλο μάτι απο την ημέρα που γνώρισε τον επιχειρηματία.

Πέρα απο τις τρυφερές

εξόδους τους και κάποιες ρομαντικές αποδράσεις, ο συγκεκριμένος – όπως και άλλοι φυσικά απο τον χώρο του- εμφανιζόταν ενίοτε και στα γραφεία του υπουργείου, πάντα όμως για δουλειές και όχι για να δει απο κοντά την καλή του. Ίσως γι’αυτό δεν ήταν λίγοι οι υπάλληλοι που συνδύασαν αρχικά το συγκεκριμένο ειδύλλιο με τις δουλειές του «σχολάρχη», αγνοώντας πιθανόν ότι ο έρωτας είναι πάνω απ’όλα τυφλός, έστω και αν η κυρία που αγάπησε τον επιχειρηματία έχει άμεση σχέση με τη Γενική Γραμματεία Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων!

Και μπορεί ουδέν μεμπτόν να υπάρχει για τον έρωτα, αλλά όταν αυτός έχει σχέση με γυναίκα στέλεχος δημοσίου φορέα και ιδιαίτερα της συγκεκριμένης γραμματείας- εκεί δηλαδή όπου εγκρίνονται επιδοτούμενα προγράμματα-, μάλλον κάτι δεν πάει καλά.

Ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, πάντως, μάλλον δεν έχει αντιληφθεί το «παιχνίδι» του ερωτευμένου στελέχους του με τον επιχειρηματία. Μήπως, όμως, πρέπει να ερευνήσει το θέμα, προκειμένου να προλάβει καταστάσεις, που πιθανόν να τον εκθέσουν;

Keywords
Τυχαία Θέματα