Κουίζ: Ποια δημοσιογραφάρα κατήγγειλε ο «σερ» ενώπιον υπουργών;

Του Γιάννη Ντάσκα

Τον Βασίλειο Μαρκεζίνη τον έχετε λίγο ή πολύ ακουστά. Η βασίλισσα της Αγγλίας, Ελισσάβετ, του έχει απονείμει τον τίτλο του «Σερ» τίτλος που σπάνια δίδεται σε προσωπικότητες εκτός Βρετανίας.

Ο κ. Μαρκεζίνης, συχνά – πυκνά ομιλεί σε διάφορα «φόρουμ» στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και πάντα στο ακροατήριο βρίσκονται σημαίνουσες προσωπικότητες.

Σε μία τέτοια ομιλία

του, ο κ. Μαρκεζίνης (τον οποίο εμείς ούτε γνωρίζουμε, ούτε έχουμε συναντήσει) είχε στο ακροατήριο πρώην και νυν υπουργούς, δημοσιογράφους και φυσικά ακροατήριο.

Εκεί είπε πολλά και ακολουθώντας το εγγλέζικο πρότυπο έβαζε και «φωτογραφίες». Είπε πολλά για τα τρωκτικά του δημοσίου χρήματος και στην ενότητα αυτή είπε για μια θηλυκή (…) δημοσιογραφάρα, η οποία παίρνει ένα τρομακτικό ποσό από κάποιο φορέα του Πολιτισμού, ένα τρομακτικό ποσό από το πολύπαθο ίδρυμα του Ερυθρού Σταυρού και ένα σεβαστό ποσό διδάσκοντας.

Έπρεπε να δείτε ύφος και κρυφόγελα μόλις το είπε… Να δείτε κούνημα κεφαλής με νόημα από «επώνυμους» και μη…

Ποια εννοούσε; Επειδή δεν μπορούμε να το βρούμε, όντας μιας ηλικίας, μπορείτε να μας βοηθήσετε με… ιδέες στο [email protected] ή στο [email protected].

Σας βάζουμε το θέμα γιατί κάποιοι μας είπαν ότι είναι τόσο εύκολο, ώστε αυτή η δημοσιογραφάρα που δίνει μαθήματα και σωστής δημοσιογραφίας θα έπρεπε να μελετήσει σε βάθος το γιαπωνέζικο αυτοτιμωρητικό σύστημα. Ποια είναι λοιπόν;

The post Κουίζ: Ποια δημοσιογραφάρα κατήγγειλε ο «σερ» ενώπιον υπουργών; appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα