Κούμπα Μπλατσικόφσκι: «Σπίτι μου η Ντόρτμουντ»

Ανήκει στην Μπορούσια Ντόρτμουντ από το 2007 και έχει αγωνιστεί σε περισσότερα από 160 παιχνίδια πρωταθλήματος, σημειώνοντας 25 γκολ. Ο Κούμπα Μπλατσικόφσκι έχει ευτυχήσει να ζήσει τις καλύτερες στιγμές των Βεστφαλών και είναι έτοιμος να πάρει μέρος στον πρώτο τελικό Τσάμπιονς Λιγκ της καριέρας του. Κάτι που τον ενθουσιάζει, όπως φάνηκε από δηλώσεις του σε εφημερίδα της Πολωνίας.

«Δεν βλέπω την ώρα να παίξω στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Από μικρός ονειρευόμουν μια τέτοια στιγμή

και τώρα είμαι έτοιμος να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Θα είναι μια καταπληκτική εμπειρία, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, το οποίο εύχομαι να είναι θετικό για την ομάδα μου. Όπως και να έχει, πάντως, για μένα θα είναι μια γιορτή ο αγώνας αυτός», τόνισε ο Πολωνός.

Με την απόδοσή του τα τελευταία χρόνια έχει κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων, οι οποίες θα επιθυμούσαν να τον αποκτήσουν. Ήδη ακούγεται πως το καλοκαίρι θα φτάσουν στα γραφεία της Ντόρτμουντ αρκετές προτάσεις. Ο ίδιος δεν δείχνει να συγκινείται από αυτό. «Είμαι στην ομάδα από το 2007 και σε αυτά τα έξι χρόνια έχω δεθεί, όχι μόνο με το σύλλογο, αλλά και με την πόλη. Νιώθω πως είμαι στο σπίτι μου. Είμαι ευτυχισμένος και δεν ζητώ κάτι περισσότερο. Πού θα μπορούσα να πάω και να είμαι καλύτερα; Συνεπώς, πρόθεσή μου είναι να παραμείνω στη Μπορούσια για πολλά ακόμα χρόνια. Αρκεί να με θέλουν και οι άνθρωποί της, ασφαλώς», σημείωσε ο Κούμπα Μπλαστσικόφσκι.

Πηγή: sport-fm

Keywords
Τυχαία Θέματα