Κώστας Αγοραστός – Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: Δεν είναι τυχαία τα υψηλά ποσοστά δημοφιλίας

Σε μια εποχή κατά την οποία τα πολιτικά πρόσωπα, όλων των βαθμίδων, κρίνονται αυστηρά, – αν δεν μπαίνουν κυριολεκτικά στο στόχαστρο -, από τις τοπικές κοινωνίες, ο Κώστας Αγοραστός καταγράφει ποσοστό δημοφιλίας 46,8 % σε πανελλαδική μέτρηση των τάσεων της κοινής γνώμης.

Ουδόλως, δε, περνά απαρατήρητο ότι στην εν λόγω έρευνα απάντησαν πολίτες από ολόκληρη την επικράτεια κι όχι μόνον από την εκλογική περιφέρεια του εν λόγω

αυτοδιοικητικού. Η ευρύτητα της δημοφιλίας σε πανελλαδική κλίμακα αναδεικνύει ταυτόχρονα και το ποσοστό αποδοχής της προσωπικότητας ανεξάρτητα από γεωγραφικά όρια, την ιδεολογική απόχρωση ή την κομματική καταγωγή.

Η μεγάλη αποδοχή συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων, - σε περιόδους σκληρής περιοριστικής πολιτικής, εφαρμογής αντιδημοτικών κι αντιλαϊκών προγραμμάτων κι ανάλογης πλήρους απαξίωσης πολλών πρωταγωνιστών της πολιτικής μας ζωής, σε βαθμό καθολικής απόρριψης – , αναδεικνύει τους δεσμούς που είχε.., διατήρησε…, αύξησε…, και πολλαπλασίασε ο Κώστας Αγοραστός με την κοινωνία η οποία τον εκλέγει στο αξίωμα του περιφερειάρχη. Κι όχι μόνον. Σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Ο χρόνος, δε, της έρευνας με τα συγκεκριμένα ευρήματα είναι προεκλογικός. Σε τέτοιες περιόδους οι πολίτες επιλέγουν μεταξύ πολλών. Συγκρίνουν.! Αντιπαραθέτουν.! Αντιπαραβάλλουν.! Προσμετρούν.!

Και τελικά επιβραβεύουν.!

Keywords
Τυχαία Θέματα