Κλιμακώνονται από Δευτέρα οι κινητοποιήσεις των εργαζομένων στο Σισμανόγλειο

Νέος γύρος κινητοποιήσεων για τους εργαζόμενους στο Σισμανόγλειο, ξεκινά από τη Δευτέρα 19 Αυγούστου, ενάντια στο μέτρο της κινητικότητας, τις απολύσεις και τη διάλυση των νοσοκομείων, όπως αναφέρουν.

Συγκεκριμένα, μετά την τετράωρη στάση εργασίας που έκαναν την Παρασκευή, τη Δευτέρα προγραμματίζουν ανοιχτή συνέλευση-συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλου του προσωπικού, στο προαύλιο του νοσοκομείου ενώ, την Τρίτη 20 Αυγούστου, δίωρη συγκέντρωση

διαμαρτυρίας (10:00-12:00) και, στις 13:00, πραγματοποίηση ευρείας σύσκεψης με τα όμορα σωματεία και τους φορείς των όμορων δήμων για συντονισμό και κοινή δράση.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη, 21 και 22 Αυγούστου, έχουν αποφασίσει δίωρη συγκέντρωση διαμαρτυρίας (10:00-12:00) στο προαύλιο του νοσοκομείου και θα προχωρήσουν στο κλείσιμο των ταμείων των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων.
Την Παρασκευή 23 Αυγούστου, θα συμμετάσχουν στην 4ωρη στάση εργασίας (11:00- 15:00) που έχει κηρύξει η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας και στη συγκέντρωση που θα ακολουθήσει έξω από το υπουργείο Υγείας.

Keywords
Τυχαία Θέματα