Κλεμμένα ελληνικά τζιπ σε φυτείες χασίς της Αλβανίας!

Φέτος έχετε ωραία παραγωγή σε πατάτες και καλαμπόκια από ό,τι είδα είπε λίγο πριν τις εκλογές της Αλβανίας ο τότε πρόεδρος Σαλί Μπερίσα.

Τι είχε δει πετώντας με το ελικόπτερο πάνω από το χωριό Λαζαράτι κοντά στο Αργυρόκαστρο; Είχε απέραντες φυτείες χασίς!!!

Και ο πονηρός Μπερίσα αφού κατέβηκε με το ελικόπτερο στο χωριό το οποίο θεωρείται προπύργιο των μπράβων και χρηματοδοτών του ήθελε να καταγραφή η…αθωότητά του.Εκείνος είχε ενημέρωση για καλλιέργειες πατάτας και καλαμποκιού.

Σε τι μας αφορά αυτό;

Ένας

έμπειρος και έγκυρος Γιαννιώτης δημοσιογράφος μας έλεγε σήμερα ότι χθες έγινε έφοδος στο Λαζαράτι από την αλβανική Αστυνομία και έπιασαν τις απέραντες φυτείες ,το μεγαλύτερο μέρος των οποίων καταλήγει από την Αλβανία στην Ελλάδα για χρήση Ελλήνων και με εξαγωγή στο εξωτερικό για την Ευρώπη.

Το χασίς δεν είναι νόμιμο πουθενά.Ακόμα και η Ουρουγουάη που νομιμοποίησε τη μαριχουάνα έκανε νομιμοποίηση δόσεων μέσω ιατρικών συνταγών και δεν νομιμοποίησε καλλιέργειες.Η Αλβανία είναι από τις ελάχιστες χώρες στον κόσμο όπου ο πρόεδρος επιθεωρεί τις καλλιέργειες και στη συνέχεια μιλάει για πατάτες και καλαμπόκια.

Μας αφορά όμως και για έναν άλλο πολύ συγκεκριμένο λόγο.Στο Λαζαράτι,το προπύργιο αυτό των μπράβων και του οργανωμένου εγκλήματος έχουν βρεθεί αυτές τις ημέρες δεκάδες πολυτελή ελληνικά τζίπ!!!
Είναι τζιπ που εκλάπησαν από τις ελληνοαλβανικές συμμορίες στην Ελλάδα πέρασαν με κάποιους συνενόχους τελωνειακούς στα σύνορα και τα χρησιμοποιούν πολύ και στις καλλιέργειες του χασίς.
Με την ίδια ευκολία περνάει και το χασίς στη συνέχεια.

Τρέξτε λοιπόν όσοι χάσατε τζιπ και προσοχή!Να τα πλύνετε καλά αν και κατά τις πληροφορίες οι μπράβοι και καλλιεργητές δεν καπνίζουν όχι μόνο χασίς ,αλλά ούτε και τσιγάρο!

Του Γιάννη Ντάσκα

Keywords
Τυχαία Θέματα