Κλείνει την πόρτα συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ ο Παπαδόπουλος

Όταν οι λόγοι που οδήγησαν στη διάσπαση του 2010 έχουν πολλαπλασιαστεί το 2013, είναι δυνατόν να συζητεί κανείς σοβαρά το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ;» με αυτό τον τρόπο ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος, σε άρθρο του στα «ΝΕΑ» σχολιάζει όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες με αφορμή το ότι η ΔΗΜΑΡ ανοίγει παράθυρο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο

Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος εξηγεί τους λόγους που δεν μπορεί αυτή τη στιγμή Η ΔΗΜΑΡ να συζητά το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ και τονίζει ότι « ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ έχει απολέσει όλα τα χαρακτηριστικά της ανανεωτικής Αριστεράς και έχει υποκαταστήσει το ΠΑΣΟΚ στο ρόλο του λαϊκού πολυσυλλεκτικού κόμματος».

Ακόμη, υπογραμμίζει ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ του 2010 δεν μπορούσε ποτά να διανοηθεί να συμπράξει με πρόσωπα όπως ο Πάνος Καμμένος και η Ραχήλ Μακρή και κόμματα σαν τους ΑΝΕΛ».

Τέλος, ο κ. Παπαδόπουλος κατακρίνει και τη συμπεριφορά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας ότι «Υφάκι και στυλάκι «προ των πυλών της εξουσίας». Χάιδεμα των αυτιών του «λαού. Άκριτη αποδοχή όλων των αιτημάτων, όλων των κοινωνικών ομάδων και, πρωτίστως των συντεχνιών.

The post Κλείνει την πόρτα συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ ο Παπαδόπουλος appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα