ΚΚΕ: «Επικίνδυνη για την υγεία του λαού, η πολιτική της κυβέρνησης»

«Φωτιά» έχει πάρει ο τομέας της υγείας στην Ελλάδα με το ΚΚΕ να επιτίθεται στην κυβέρνηση σχολιάζοντας πως: «η πολιτική της κυβέρνησης είναι επικίνδυνη για την υγεία του λαού».

Στο σχόλιο του το ΚΚΕ σημειώνει πως «οι δηλώσεις του υπουργού Υγείας, ότι με το 25ευρο θα ανακουφιστούν οι ασθενέστεροι, καθώς επίσης και οι συζητήσεις για ισοδύναμα μέτρα, επιβεβαιώνουν

κυνικά, ότι και στην υγεία, όπως και σε άλλους τομείς, θα χαρατσώνονται οι φτωχοί στο όνομα του να δοθούν τάχα ορισμένα ψίχουλα στους πάμπτωχους».

«Τα χαράτσια στα νοσοκομεία και στα φάρμακα δεν αποτελούν «αλληλεγγύη» για τους ανασφάλιστους και τους άπορους, αλλά υποκαθιστούν μέρος των μειωμένων κρατικών δαπανών για τη δημόσια ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, προκειμένου να στηριχτούν με επιπλέον χρήμα οι επιχειρηματικοί όμιλοι» προσθέτει επίσης.

Σε υψηλούς τόνους το ΚΚΕ μιλά για «δήθεν ευαισθησίες» και καλεί το λαό να «μην ενδώσει σε αυτό τον εμπαιγμό».

Τέλος το σχόλιο του ΚΚΕ καταλήγει ως εξής: «Οι εργαζόμενοι έχουν χρυσοπληρώσει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και γι΄ αυτό η αποκλειστικά δημόσια και δωρεάν παροχή της πρέπει να είναι καθολικό λαϊκό δικαίωμα».

The post ΚΚΕ: «Επικίνδυνη για την υγεία του λαού, η πολιτική της κυβέρνησης» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα