Κινητοποιήσεις στα λιμάνια από την ΠΝΟ

Στο χορό των κινητοποιήσεων μπήκαν και οι απλήρωτοι ναυτικοί, καθώς τα μέλη της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας ξεκίνησαν από σήμερα τα ξημερώματα να στήνουν μπλόκα σε όλα τα πλοία των εταιρειών που οφείλουν δεδουλευμένα στα πληρώματά τους. Αποτέλεσμα είναι να δημιουργηθούν προβλήματα στα δρομολόγια. Εξαιτίας των κινητοποιήσεων δεν απέπλευσαν τα πλοία που εκτελούν δρομολόγια στον Αργοσαρωνικό.

Η ομοσπονδία είχε δώσει προθεσμία μέσω επιστολής της προς τις ναυτιλιακές εταιρείες NEL Lines, ΑΝΕΚ,

Hellenic Seaways, Ventouris Sea Lines, ANMEZ και LANE Lines για την εξόφληση των δεδουλευμένων ως την Πέμπτη 20 Μαρτίου.

H ναυτιλιακή εταιρία, Minoan Lines, σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Η εταιρεία, πάντα συνεπής στις οικονομικές της υποχρεώσεις, δεν έχει καμία τρέχουσα οφειλή στα δεδουλευμένα των υπαλλήλων γραφείων και των ναυτικών που εργάζονται στα πλοία της, στις γραμμές εσωτερικού και εξωτερικού».

Ανακοίνωση εξέδωσε από την πλευρά της και η Attica Group, μητρική εταιρεία των πλοιοκτητριών των πλοίων Blue Star Ferries και Superfast Ferries, η οποία επισημαίνει πως ουδέποτε έχει καθυστερήσει πληρωμή δεδουλευμένων και ότι δεν οφείλει δεδουλευμένα στο σύνολο των ναυτικών που εργάζονται στα πλοία της, όπως επίσης και στο προσωπικό ξηράς.



The post Κινητοποιήσεις στα λιμάνια από την ΠΝΟ appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα