Κεφαλογιάννης: Πονάμε τώρα αλλά στο τέλος θα κερδίσουμε!

Την αισιοδοξία του μετέφερε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Μανώλης Κεφαλογιάννης, με δηλώσεις του από το Ηράκλειο.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, απάντησε σε πολλές ερωτήσεις δημοσιογράφων, και είπε ότι οι πολίτες έχουν κάνει μια κρίσιμη επιλογή στις τελευταίες δύο εκλογικές αναμετρήσεις, μίλησε για το πoια θα πρέπει να είναι η κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί η χώρα, η οποία θα πρέπει να είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ΕΕ. Υπογράμμισε πως η τελευταία,

είναι η ευρωπαϊκή μας οικογένεια αλλά στάθηκε στο ότι και αυτή πρέπει να κάνει μεταρρυθμίσεις και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι θα γίνουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Στη συνέχεια, εξήρε τις προσπάθειες του “ώριμου“, όπως είπε, ελληνικού λαού, λέγοντας επίσης πως “πλήττεται και αντιμετωπίζει τεράστιες δυσκολίες και ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας βρίσκεται στα όρια του αδιεξόδου.” Τέλος, ο κ. Κεφαλογίαννης, τόνισε πως: «Μπορεί να ματώνουμε, να πονάμε αλλά στο τέλος θα κερδίσουμε έχοντας επιμονή και υπομονή.»

Keywords
Τυχαία Θέματα