Κεφαλογιάννη: Στόχος η αποκατάσταση της εικόνας της Ελλάδας

Το μήνυμα «Greece All Time Classic», με το οποίο θα «ταξιδέψει» ξανά η Ελλάδα στις τουριστικές αγορές του εξωτερικού παρουσίασε την Τετάρτη η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη.

Η κ. Κεφαλογιάννη κατά την ομιλία της, ενόψει της τουριστικής περιόδου τόνισε «Η Ελλάδα είναι κάτι παραπάνω από τη σημερινή της εικόνα. Οι κρίσεις έρχονται και φεύγουν… Η Ελλάδα

όμως είναι ακόμα και θα είναι για πάντα ένα ισχυρό όνομα».

«Στόχος μας είναι η ολική αποκατάσταση της εικόνας της Ελλάδας και η τοποθέτησή της ξανά στον κατάλογο των μεγάλων δυνάμεων του τουρισμού» πρόσθεσε η υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι «η αποκατάσταση της φήμης της χώρας, αποτελεί τη μόνη επιλογή για να μπει και πάλι η χώρα μας σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας».

Λίγο πριν ολοκληρώσει η υπουργός θέλησε να στείλει και δύο μηνύματα προς τους ξένους εταίρους της διευκρινίζοντας πως καταρχήν, η χώρα μας είναι κάτι παραπάνω από θάλασσα και ήλιος, διότι η «Ελλάδα αποτελεί όνομα που συμπυκνώνει παγκόσμιες αξίες και σύμβολα». Επίσης ο επισκέπτης μπορεί να βιώσει την πραγματική ελληνική εμπειρία μόνο όταν επισκεφθεί περισσότερους από έναν προορισμούς. «Μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετή να επισκεφτεί κάποιος την Ελλάδα».

«Η Ελλάδα πρέπει να γίνει συνώνυμη μιας υπόσχεσης απέναντι στους επισκέπτες. Δικής μας υπόσχεσης. Όλων των Ελλήνων. Ότι δηλαδή δεσμευόμαστε να τους φιλοξενήσουμε όπως φιλοξενούμε τους συγγενείς μας, τους φίλους μας. Να νιώσουν σαν στο σπίτι τους, στην πάντα διαχρονική πατρίδα μας» κατέληξε η κ. Κεφαλογιάννη.Tweet

Keywords
Τυχαία Θέματα