Κεδίκογλου: «Ή ο Σταθάκης κοροϊδεύει τον λαό ή ο ΣΥΡΙΖΑ»

«Ο κ. Σταθάκης ή ο ΣΥΡΙΖΑ κοροϊδεύει τον ελληνικό λαό» σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου σε ανακοίνωσή του.

Ο κ. Κεδίκογλου, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Σταθάκη κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει τη θέση του και να « πουν αν τελικά

ισχύει το πρόγραμμά τους και –μονομερώς- θα “διαγράψουν το μεγαλύτερο μέρος του χρέους” ή “μόνον το 5%».

Παράλληλα υπενθύμισε πως «το στέλεχος του οικονομικού επιτελείου του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάκης δήλωσε σήμερα, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί μόνον το 5% του δημοσίου χρέους ως “επαχθές”, όμως η πολιτική απόφαση του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, (σημείο 13.2) προβλέπει “την διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους”».

Στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του.

«Ο κ. Κεδίκογλου διαβάζει για μια ακόμη φορά επιλεκτικά τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Τον συγχωρούμε. Απλώς, για την επόμενη φορά, καλό θα είναι να γνωρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους και αποπληρωμή του υπολοίπου με ρήτρα ανάπτυξης, ανεξάρτητα από το αν αυτό χαρακτηριστεί ως «επαχθές» ή όχι, στο πλαίσιο μιας ευρωπαϊκής ρύθμισης για το χρέος, που διασφαλίζει την κοινωνική συνοχή και την ανάκαμψη της οικονομίας.

Εάν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ενημερωθεί σχετικά με τις κυβερνητικές θέσεις για το ζήτημα του χρέους, το οποίο έχει αυξηθεί σε σχέση με την προ μνημονίου εποχή, ας ενημερώσει και τον ελληνικό λαό.»

The post Κεδίκογλου: «Ή ο Σταθάκης κοροϊδεύει τον λαό ή ο ΣΥΡΙΖΑ» appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα