Κεδίκογλου: Εντός χρονοδιαγράμματος όλα τα υπουργεία

Ο κυβερνητικός εκπρόσώπο, Σίμος Κεδίκογλου, αναφερόμενος στο θέμα της άρσης της απαγόρευσης πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, διαβεβαίωσε ότι «πρώτη προτεραιότητα παραμένει η προστασία των αδύναμων»

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega ο κ. Κεδίκογλου ανέφερε πως η κυβέρνηση κατανοεί πλήρως «την ευαισθησία των βουλευτών», οι οποίοι έχουν εκφράσει την αντίθεσή τους στο ενδεχόμενο άρσης της απαγόρευσης.

«Αυτές τις ανησυχίες τις συμμεριζόμαστε… Πρόκειται για ένα εξαιρετικά σύνθετο ζήτημα και θα πρέπει

να βρεθεί η καλύτερη λύση με πρώτο γνώμονα την προστασία των ευαίσθητων ομάδων», τόνισε.

«Εντός χρονοδιαγράμματος όλα τα υπουργεία»

Αναφερόμενος στην χθεσινή διευρυμένη σύσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον Πρωθυπουργό, υπογράμμισε ότι διαπιστώθηκε «για πρώτη φορά πως όλα τα υπουργεία ήταν εντός προγράμματος, εντός χρονοδιαγράμματος».

Αυτό, όπως είπε, ισχυροποιεί τη θέση της Ελλάδας στη διαβούλευση εν όψει του νέου Μεσοπρόθεσμου.

Ο κ. Κεδίκογλου σημείωσε ακόμη ότι με την επίτευξη πλεονάσματος η Ελλάδα θα αποδείξει ότι δεν χρειάζεται πλέον καθημερινά νέα δανεικά, και έχει αρχίσει να νοικοκυρεύει τα του οίκου της.

«Χειρότερη επιλογή για την χώρα οι εκλογές»

Ερωτηθείς σχετικά με το ενδεχόμενο εκλογών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι κάτι τέτοιο θα ήταν η χειρότερη επιλογή για την χώρα μας και πρόσθεσε ότι «οι Έλληνες έχουν στηρίξει με προσωπικό κόστος μια εθνική προσπάθεια να βγούμε από την κρίση και πρέπει να φέρουμε χειροπιαστά αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα