Κατσέλη: Τα «κοράκια» των αγορών θέλουν να αποκτήσουν ακίνητα σε εξευτελιστικές τιμές

Την εκτίμηση ότι πίσω από τις πιέσεις της τρόικας κρύβονται τα «κοράκια» των αγορών έκανε η Λούκα Κατσέλη, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Η πρώην υπουργός εκτίμησε ότι το χρηματοπιστωτικό σύστημα θέλει να πάρει τα ακίνητα σε εξευτελιστικές τιμές και να κερδίσει από την πώληση ή την ενοικίαση.

Όπως ανέφερε η πρώην υπουργός, τα εν λόγω «κοράκια» θέλουν να αποκτήσουν ακίνητα σε εξευτελιστικές τιμές και να κερδίσουν από την πώληση ή ενοικίασή τους.

Παράλληλα, δήλωσε πως

είναι «μύθος και έωλος» το επιχείρημα της κυβέρνησης ότι με τη ρύθμιση που προωθεί διορθώνεται το παραθυράκι του νόμου που σύμφωνα με την κυβέρνηση επιτρέπει να μην ανταποκρίνονται στις δανειακές του υποχρεώσεις πρόσωπα που κατέχουν μεγάλη ακίνητη περιουσία.

Όπως είπε η ένταξη στη συγκεκριμένη ρύθμιση προϋποθέτει την πλήρη αναφορά των περιουσιακών στοιχείων του ενδιαφερομένου και ως εκ τούτου κανείς δεν μπορεί να κρύψει τα πραγματικά του περιουσιακά στοιχεία.

The post Κατσέλη: Τα «κοράκια» των αγορών θέλουν να αποκτήσουν ακίνητα σε εξευτελιστικές τιμές appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα