Κατηγορείται ότι σκότωσε τα 6 από τα 17 του παιδιά

Φρόντιζε 17 παιδιά, γιους και κόρες, όπως φροντίζει κάποιος ένα κοπάδι με αγελάδες, δίνοντας τους διάφορα φάρμακα και το εισόδημα του άγγιζε τα 60.000 δολάρια το χρόνο. Ο Mick Philpott, έκανε 17 παιδιά με 5 διαφορετικές γυναίκες. Χθες, ο Mick Philpott, γελούσε ακόμη και μετά την καταδίκη του για τη δολοφονία των 6 από τα 17 παιδιά του. Μαζί με τη σύζυγό του, Mairead, και το φίλο τους Paul Mosley, λέγεται ότι έβαλαν φωτιά στο σπίτι της οικογένειας.

Έπειτα από μια έρευνα που έγινε για την

υπόθεση, προέκυψε ότι:
-Ο άντρας αντιμετωπίζει κατηγορίες και για το βιασμό μιας γυναίκας από τις 5 που έφεραν στον κόσμο τα παιδιά του
-Είχε φυλακιστεί στο παρελθόν στην προσπάθεια του να σκοτώσει μια μαθήτρια με την οποία είχε σχέση

-Σχεδιάζε να «πλουτίσει γρήγορα κάνοντας απάτες με διάφορες δωρεές

Ο κατηγορούμενος χθες φώναζε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει τελειώσει ακόμα».

Το δικαστήριο άκουσε πως ο κατηγορούμενος ζούσε με τη σύζυγό του και τα 11 παιδιά που είχαν μαζί -τα υπόλοιπα ήταν άλλων γυναικών-, σε σπίτι που περιορίζονταν σε περιορισμένο χώρο τριών υπνοδωματίων. Η σύζυγός του αυτή τον εγκατέλειψε και σε λιγότερο από ένα δεκαπενθήμερο πριν από την πυρκαγιά, ανέφερε στην αστυνομία ότι την είχε απειλήσει τηλεφωνικά πως θα τη σκοτώσει.
Η τοπική οργάνωση για την προστασία των παιδιών θα επανεξετάσει το θέμα για να φροντίσει όλα αυτά τα παιδιά. Τα εγκλήματα του θύματος περιγράφονται ως κακές και άρρωστες πράξεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα