Κάτι …γίνεται, στη Μητρόπολη Ελευθερουπόλεως!

Τα μαύρα σύννεφα, έχουν αρχίσει να πυκνώνουν πάνω από την όμορφη και ιστορική Μητρόπολη της Μακεδονίας, στην Ελευθερουπόλη.

Ανώνυμες κι επώνυμες καταγγελίες, κάνουν λόγο για ένα ασυνήθιστο «φαγοπότι», κάποιων ανώτατων Εκκλησιαστικών παραγόντων, οι οποίοι χρησιμοποιούν το ιερό χρήμα για ίδιον όφελος και …διασκέδαση!

Ο Μητροπολίτης Ελευθερουπόλεως Χρυσόστομος σοβαρός, κατά τα φαινόμενα, Ιεράρχης, δεν έχει πάρει είδηση τι γίνεται και δεν γνωρίζει το θέμα;

Και αν ναι, το έχει υπόψη του, τι σκοπεύει να κάνει για να εξιχνιάσει τους επίορκους και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά;

Μάλιστα

οι ίδιες πληροφορίες λένε, ότι τα χρήματα που εισπράττονται με πολλές δυσκολίες, από τους ναούς της Μητρόπολης και προορίζονται για δύο ιδρύματα.. «μαϊμού», που έχει δημιουργήσει η Μητρόπολη, για να τα παραδώσει στο πλήρωμα της Εκκλησίας σε χρόνο… μέλλοντα, γίνονται φύλλο και φτερό, σε αλλότριες υποθέσεις και σε ιδιωτικές «διασκεδάσεις», συγκεκριμένου Ρασπούτιν κληρικού και κανείς δεν αποδίδει λογαριασμό αλλά και κανείς δεν του ζητάει το λόγο!

Γιατί άραγε; Ποιος τον προστατεύει και τον καλύπτει και γιατί;

Υπάρχει εντονότατη φημολογία ότι πραγματοποιούνται ταξίδια στο εξωτερικό, τα οποία δεν δικαιολογούνται υπηρεσιακά! Μάλιστα το κόστος, για κάθε τέτοιο ταξίδι είναι αρκετά «τσιμπημένο»!

Ο Ιερός Κλήρος της συγκεκριμένης Μητρόπολης, έχει δεινοπαθήσει και κανείς δεν αποκλείει ακόμη και αντιδράσεις που θα πάρουν ανεξέλεγκτες διαστάσεις και θα θέσουν ένα τέρμα στην απαράδεκτη αυτή κατάσταση!

Keywords
Αναζητήσεις
κατι συμβσίνει στην μητροπολη ελευθερουπολεως, μητροπολη ελευθερουπολεως
Τυχαία Θέματα