Μόνο στο «Π»: Καταγγελίες φοιτητών για μη αναγνώριση μαθημάτων μετά την μεταγραφή

Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας μεταγραφής συνολικά 3.782 φοιτητών με οικονομικά κριτήρια σε κεντρικά ΑΕΙ και ΤΕΙ, το φως της δημοσιότητας βλέπουν οι πρώτες καταγγελίες φοιτητών στο «Π» που βρίσκονται στο 3ο και 4ο έτος ότι το τμήμα υποδοχής τους δεν αναγνωρίζει κανένα μάθημα που έχουν περάσει με επιτυχία.

Το υπουργείο Παιδείας

παρόλο που είχε εκδώσει σχετική απόφαση με τις αντιστοιχίες των πανεπιστημιακών τμημάτων για τις μεταγραφές, φοιτητές 3ου και 4ου έτους καταγγέλλουν ότι καλούνται να φοιτήσουν εξ’ αρχής, καταγγελίες που σημειώνονται την πρώτη κιόλας μέρα προθεσμίας υποβολής αίτησης εγγραφής στα νέα τμήματα.

Σημειώνεται ότι ο συνολικός αριθμός των αιτούντων, οι οποίοι πληρούσαν τις προϋποθέσεις μεταφοράς θέσης ανέρχεται σε 8.438. Ο αριθμός των υποψηφίων που μεταφέρει τη θέση του ανέρχεται σε 3.782. δηλαδή το 45% των φοιτητών που κατέθεσαν αίτηση για μετεγγραφή ενώ κενές έμειναν 2.779 θέσεις καθώς οι προσφερόμενες θέσεις ήταν 6.561.

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

The post Μόνο στο «Π»: Καταγγελίες φοιτητών για μη αναγνώριση μαθημάτων μετά την μεταγραφή appeared first on Paraskhnio.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα